Máme po voľbách. Verím, že to bude dobré. Môžeme sa začať sústrediť opäť na obyčajný život. A obyčajné veci. Napriek všetkým možnostiam, ktoré máme, stále vo vnútri sme obyčajní ľudia a hľadáme to podstatné. Láskavosť, pravdu a úprimnosť. Aj cez tieto hodnoty rozpovedala svoj biznis príbeh Miška Weber, moja priateľka, ktorá pred 4 rokmi otvorila Láskavé potraviny. Prečo láskavé? A čo je na nich výnimočné? Ako mohol malý obchodík uspieť na mieste, kde je v okruhu 500 metrov množstvo iných alternatív? Prečo vám nevadí, že v zhone a vyrátanom čase, ktorý denne máte, si prídete do malého obchodíku kúpiť 4 veci a stráviť tam hodinu? A ako sa dá vlastne takýto koncept vybudovať? Miška momentálne rozbieha ďalší projekt športovej haly a základnej školy. V podcaste o tom hovorí ako o niečom, čo sa možno podarí alebo bude. Dnes už však dostali so spoločníčkou na projekt úver a majú ďalšie potrebné povolenia na rozbeh. Ako je možné „preskočiť“ z gastrobiznisu rovno do projektu vzdelávania? Čo je pojítkom medzi oboma týmito svetmi? A kde berie na to odvahu? Vypočujte si príbeh o úprimnosti a láskavosti v biznise a odvahe v podnikaní. „Myslím si, že ľudia by mali byť odvážni. Lebo sme tu nikto nevieme na koľko. Tak nech si to užijeme najviac ako to ide.“
powered by