Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 39 minút
Epizódy

KTO NIE JE ALKOHOLIK, NECH HODÍ KAMEŇOM (Ft. Rasťo z VyzretéhoMäsa)
Lepší bôčik z farmy ako kuracie z Brazílie. Kde sa nachádza neobjavené slovenské Toskánsko? Ako dopadla Zabíjačka s Davidom? Chimichurry,…
Lepší bôčik z farmy ako kuracie z Brazílie. Kde sa nachádza neobjavené slovenské Toskánsko? Ako dopadla Zabíjačka s Davidom? Chimichurry,…

KARÉ Z HOVÄDZIEHO PENISU (ft. Rudo Fejes)
Maďarský Talian so slovenskými koreňmi, ktorý fandí AC Milánu, a.k.a. Rudo Fejes. Prečo dal prednosť Slovensku pred Talianskom a prečo…
Maďarský Talian so slovenskými koreňmi, ktorý fandí AC Milánu, a.k.a. Rudo Fejes. Prečo dal prednosť Slovensku pred Talianskom a prečo…

ZAUJÍMAVOSTI Z VNÚTORNOSTÍ
Rudo vs. 11 fotení: Ako vyzeral jeho východniarsky „gastrovesmír“? Švajčiarsky nožík – najlepší pomocník na náhodný večierok. Nová prevádzka v…
Rudo vs. 11 fotení: Ako vyzeral jeho východniarsky „gastrovesmír“? Švajčiarsky nožík – najlepší pomocník na náhodný večierok. Nová prevádzka v…

GAULT & MILLAU NA SLOVENSKU
Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…
Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…

VEČER SI FUKNEŠ HVIEZDNY PRACH
Rekapitulácia roku 2024. Foodtripy, akcie, brunche, dojmy, pojmy, a čo by sme spravili inak. Ktoré slovenské a zahraničné reštaurácie sme…
Rekapitulácia roku 2024. Foodtripy, akcie, brunche, dojmy, pojmy, a čo by sme spravili inak. Ktoré slovenské a zahraničné reštaurácie sme…

POHÁNKA NAD ZLATO
„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…
„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…

UDON REZANCE V KAPUSTNICI
Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…
Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…

VLASY PÁNA TYMIÁNA
Gastro filmová produkcia v štúdiu 300. Čo všetko zahŕňa nakrúcanie receptov a prípravy jedál na vysokej úrovni? Vždy som túžil…
Gastro filmová produkcia v štúdiu 300. Čo všetko zahŕňa nakrúcanie receptov a prípravy jedál na vysokej úrovni? Vždy som túžil…

RYBIE KOŽE A VÝCHODNIARSKY ŠPECIÁL
Miesto 7 chodov 11. Prečo je Martin Harich fanúšikom ŽRÚTOV? Kde nájdete najlepšie raňajky na Slovensku? Zmrzlina zo zlatej cvikly…
Miesto 7 chodov 11. Prečo je Martin Harich fanúšikom ŽRÚTOV? Kde nájdete najlepšie raňajky na Slovensku? Zmrzlina zo zlatej cvikly…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, NO A? FR*K YOU!, How I Met My Architect, Rýchlo do postieľky, Beauty(S)Talk.