Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024 info

Priemerná dĺžka epizódy je 43 minút

Epizódy

episode thumbnail

KABRIOLETOM ZA FINE DININGOM

Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…

Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…

episode thumbnail

TELEPORT PO SLOVENSKÝCH FOODTIPOCH

Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀  Gastro…

Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀  Gastro…

episode thumbnail

HIŠA FRANKO, GRIČ A CRNO ZRNO /slovinský bedeker

K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…

K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…

episode thumbnail

VIEZLI SME TAM 200 ČERSTVÝCH RAKOV

Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….

Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….

episode thumbnail

MICHELIN MILUJE SLOVINSKO

Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu…   Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…

Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu…   Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…

episode thumbnail

NAŠE GUILTY PLEASURES /Q&A

Vyprážanému syru by som sa nevysmieval…  Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme  https://enigmaconcept.es/  NEXT? PEKLO V…

Vyprážanému syru by som sa nevysmieval…  Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme  https://enigmaconcept.es/  NEXT? PEKLO V…

episode thumbnail

CÍTIM SA JAK TAKÁ FOAGRA /stoneónová Praha

Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…

Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…

episode thumbnail

NOMA A ALCHYMISTA /Kodaň

Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…

Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…

episode thumbnail

SOM RÁD, ŽE TAM NEVISEL PICASSO

Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…

Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…

ŽRÚTI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.

ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rutina, Podgast by Čoje, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, Fenomény, Čarodejnícky expres.