Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.
Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 43 minút
Epizódy
SOM RÁD, ŽE TAM NEVISEL PICASSO
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…
ZIMA NA FAERSKÝCH OSTROVOCH – Čučpajs v Kokse
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
JAR V BARCELONE – Rozšafní sme zháňali… helikoptéru
Stredofóbia, 50 odtieňov hrášku, Rudova bublina, Jordiho karfiol a 100 tisíc druhov vína. Podelíme sa s tebou o náš najväčší…
Stredofóbia, 50 odtieňov hrášku, Rudova bublina, Jordiho karfiol a 100 tisíc druhov vína. Podelíme sa s tebou o náš najväčší…
LETO NA SARDÍNII – Ostrov zakliaty v čase
Chlieb je katastrofa a v reštauráciách ťa obsluhujú 70-roční čašníci. „Nahovno“ gastro na Sardínii je stále dobré gastro, nájdeš tam…
Chlieb je katastrofa a v reštauráciách ťa obsluhujú 70-roční čašníci. „Nahovno“ gastro na Sardínii je stále dobré gastro, nájdeš tam…
JESEŇ V OSLE – Sépiový maniak
Náš nórsky trip sme končili u babičky, ktorá brutálne varí a počúva Šmolkov. Predjedlo v popolníku, spútané plyšové prasa, lyžica do…
Náš nórsky trip sme končili u babičky, ktorá brutálne varí a počúva Šmolkov. Predjedlo v popolníku, spútané plyšové prasa, lyžica do…
Môže do Barcelony vláčiť korenie!?!
…a ešte to naporcuje do malých priesvitných vrecúšok do príručnej batožiny???!!!
…a ešte to naporcuje do malých priesvitných vrecúšok do príručnej batožiny???!!!
Na blackliste v najlepšom bare sveta
Hej, lebo normálny človek tam príde, ide rovno za bar a namieša si Negroni…
Hej, lebo normálny človek tam príde, ide rovno za bar a namieša si Negroni…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rutina, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, Čarodejnícky expres, Potraviny KRAJ, Podcast SNG.