Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 39 minút
Epizódy

VONKU NA HOUSEBOATE SNEŽÍ A JA TAM BRÚSIM ŠPIKOVÉ KOSTI
Na kvalitnej stáži síce nezarobíš „money“, ale zarobíš si skúsenosti, ktoré sú v gastre neodmysliteľnou súčasťou. Je to dobrá investícia,…
Na kvalitnej stáži síce nezarobíš „money“, ale zarobíš si skúsenosti, ktoré sú v gastre neodmysliteľnou súčasťou. Je to dobrá investícia,…

SLOVENSKÉ KREVETY A.K.A. DRŽKY
Skvelý spôsob ako sa dostať do dobrého gastra, je napríklad food festival, ktorý sa spája s takouto neviazanosť, super atmošku,…
Skvelý spôsob ako sa dostať do dobrého gastra, je napríklad food festival, ktorý sa spája s takouto neviazanosť, super atmošku,…

FARMA VLČÍ MAK
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…

NADČASOVÁ ŠUNKOVÁ ROLKA
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…

RUDO UKÁZAL BANÁNIK
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….

DOBRÁ GEJŠA NIKDY NIE JE ZLÁ GEJŠA
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…

MARGARITA SE SOLÍ, PROTŘEPAT, NEMÍCHAT
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…

CHYTĽAVÉ MEXIKO
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…

PODNIKATEĽ NIE JE INÝ ŽIVOČÍŠNY DRUH, TIEŽ MUSÍ PLATIŤ
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, NO A? FR*K YOU!, How I Met My Architect, Rýchlo do postieľky, Beauty(S)Talk.