Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 36 minút
Epizódy

PODNIKATEĽ NIE JE INÝ ŽIVOČÍŠNY DRUH, TIEŽ MUSÍ PLATIŤ
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…

ČO ŤA NEZABIJE, TO ŤA NEPOSILNÍ
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…

KABRIOLETOM ZA FINE DININGOM
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…

NOVÁ DOBA, HOST VYHAZUJE VRCHNÍHO!
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…

TELEPORT PO SLOVENSKÝCH FOODTIPOCH
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…

HIŠA FRANKO, GRIČ A CRNO ZRNO /slovinský bedeker
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…

VIEZLI SME TAM 200 ČERSTVÝCH RAKOV
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….

MICHELIN MILUJE SLOVINSKO
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…

NAŠE GUILTY PLEASURES /Q&A
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, Vlhký štetec s Andrejom, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Čarodejnícky expres.