Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.
Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 38 minút
Epizódy
CÍTIM SA JAK TAKÁ FOAGRA /stoneónová Praha
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…
NOMA A ALCHYMISTA /Kodaň
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…
SOM RÁD, ŽE TAM NEVISEL PICASSO
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…
ZIMA NA FAERSKÝCH OSTROVOCH – Čučpajs v Kokse
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
JAR V BARCELONE – Rozšafní sme zháňali… helikoptéru
Stredofóbia, 50 odtieňov hrášku, Rudova bublina, Jordiho karfiol a 100 tisíc druhov vína. Podelíme sa s tebou o náš najväčší…
Stredofóbia, 50 odtieňov hrášku, Rudova bublina, Jordiho karfiol a 100 tisíc druhov vína. Podelíme sa s tebou o náš najväčší…
LETO NA SARDÍNII – Ostrov zakliaty v čase
Chlieb je katastrofa a v reštauráciách ťa obsluhujú 70-roční čašníci. „Nahovno“ gastro na Sardínii je stále dobré gastro, nájdeš tam…
Chlieb je katastrofa a v reštauráciách ťa obsluhujú 70-roční čašníci. „Nahovno“ gastro na Sardínii je stále dobré gastro, nájdeš tam…
JESEŇ V OSLE – Sépiový maniak
Náš nórsky trip sme končili u babičky, ktorá brutálne varí a počúva Šmolkov. Predjedlo v popolníku, spútané plyšové prasa, lyžica do…
Náš nórsky trip sme končili u babičky, ktorá brutálne varí a počúva Šmolkov. Predjedlo v popolníku, spútané plyšové prasa, lyžica do…
Môže do Barcelony vláčiť korenie!?!
…a ešte to naporcuje do malých priesvitných vrecúšok do príručnej batožiny???!!! See omnystudio.com/listener for privacy information.
…a ešte to naporcuje do malých priesvitných vrecúšok do príručnej batožiny???!!! See omnystudio.com/listener for privacy information.
Na blackliste v najlepšom bare sveta
Hej, lebo normálny človek tam príde, ide rovno za bar a namieša si Negroni… See omnystudio.com/listener for privacy information.
Hej, lebo normálny človek tam príde, ide rovno za bar a namieša si Negroni… See omnystudio.com/listener for privacy information.
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Knižná revue, plan.art – neprvoplánovo o umení a kultúre, Potraviny KRAJ.