Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 39 minút
Epizódy

DOBRÁ GEJŠA NIKDY NIE JE ZLÁ GEJŠA
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…

MARGARITA SE SOLÍ, PROTŘEPAT, NEMÍCHAT
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…

CHYTĽAVÉ MEXIKO
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…

PODNIKATEĽ NIE JE INÝ ŽIVOČÍŠNY DRUH, TIEŽ MUSÍ PLATIŤ
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…

ČO ŤA NEZABIJE, TO ŤA NEPOSILNÍ
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…

KABRIOLETOM ZA FINE DININGOM
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…

NOVÁ DOBA, HOST VYHAZUJE VRCHNÍHO!
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…

TELEPORT PO SLOVENSKÝCH FOODTIPOCH
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…

HIŠA FRANKO, GRIČ A CRNO ZRNO /slovinský bedeker
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Čarodejnícky expres, Rutina, Bělovlasý podcast.