Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 38 minút
Epizódy

FARMA VLČÍ MAK
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…

NADČASOVÁ ŠUNKOVÁ ROLKA
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…

RUDO UKÁZAL BANÁNIK
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….

DOBRÁ GEJŠA NIKDY NIE JE ZLÁ GEJŠA
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…

MARGARITA SE SOLÍ, PROTŘEPAT, NEMÍCHAT
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…

CHYTĽAVÉ MEXIKO
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…
Na Slovensku „tacosky“ sú ako keby chtiac-nechtiac exotické jedlo. Ak to niekto robí, tak to nerobí s tou istou motiváciou…

PODNIKATEĽ NIE JE INÝ ŽIVOČÍŠNY DRUH, TIEŽ MUSÍ PLATIŤ
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…
Každý, kto príde, lebo vie, čo tam varia, bude spokojný, lebo to uvaria z toho najčerstvejšieho a dobrého, tým pádom…

ČO ŤA NEZABIJE, TO ŤA NEPOSILNÍ
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…
Mi hovorí: “To cesto ma byt morbido”, pýtam sa šéfa, že čo znamená „morbido“, a on že „duro“, a ukázal…

KABRIOLETOM ZA FINE DININGOM
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Čarodejnícky expres, Rutina, Bělovlasý podcast.