Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 38 minút
Epizódy

TELEPORT PO SLOVENSKÝCH FOODTIPOCH
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…

HIŠA FRANKO, GRIČ A CRNO ZRNO /slovinský bedeker
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…

VIEZLI SME TAM 200 ČERSTVÝCH RAKOV
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….

MICHELIN MILUJE SLOVINSKO
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…

NAŠE GUILTY PLEASURES /Q&A
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…

CÍTIM SA JAK TAKÁ FOAGRA /stoneónová Praha
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…

NOMA A ALCHYMISTA /Kodaň
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…

SOM RÁD, ŽE TAM NEVISEL PICASSO
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…
Ďatle s tatarákom alebo malina v cherry paradajke? Sushi s degustáciou sójových omáčok bol nečakaný zážitok z Nitry. Po akcii…

ZIMA NA FAERSKÝCH OSTROVOCH – Čučpajs v Kokse
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu. Slovenská ryba je mrazený losos. Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Čarodejnícky expres, Rutina, Bělovlasý podcast.