Gróf Géczy

Gróf Géczy

„Potajomky jedávam Kofilu v špajzi, mimo pohľadu detí.“ Čo znamená celiakia pre gastronómiu a aké podniky si pri potravinových alergiách vyberať? Dá sa začať podnikať v gastre aj na vyludnených miestach?
Zakladateľka Kávičkárov Simona Budinská a všetky jej odporúčania, kam za kvalitnou gastronómiou, si vypočujte už teraz!

Podcasty by ZAPO môžeš počúvať aj na Youtube. Odber na  https://www.youtube.com/@ZAPOTV  Ďakujeme.

BEZ jedinej REKLAMY! Predplať si ZAPO BEZ REKLAMY na TOLDO  https://toldo.app/  

Podcast ŽRÚTI  https://www.instagram.com/zruti.podcast/  je súčasťou produkcie ZAPO – zábava v podcastoch  https://www.instagram.com/zapoofficial/  

Viac informácií:  https://www.zabavavpodcastoch.sk/reklama/ 

See omnystudio.com/listener for privacy information.