V Thajsku naháňali slovenskú reštauráciu.
Slovenská ryba je mrazený losos.
Losos je dnes druhé kura. Okrem finediningu si doma varíme špagety s morcadellou.
Ľudia by sa mali naučiť robiť si rezervácie v reštauráciách. NEXT? Kry sa, zlato, bombardujú nás!  https://open.spotify.com/episode/4QW1YOoSGHRWnIy4WE9vhD?si=EkXaXGvLTQyk_uWhlUnMEQ 

Spoznajte TriZin® s obsahom troch organických molekúl zinku  https://www.trizin.sk/ 

Profil zločinu a Zveromachri NAŽIVO! Kristína Kövešová prinesie do Trnavy ďalší neuveriteľný prípad a premiérovo sa naživo predstaví podcast našich zverolekárov so svojimi šokujúcimi zážitkami z veterinárnych ambulancií. Trnava – 1. marca o 18:30, Lighthouse. Vstupenky na  www.zapotour.sk 

Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám dať odber  https://www.youtube.com/@ZAPOTV 

Produkcia @zruti.podcast by ZAPO @zapoofficial

See omnystudio.com/listener for privacy information.