Dvaja fitnes tréneri Daniel Magyar a Milan Valkovič z rôznych častí sveta, ktorých spojilo vytvorenie značky Prosupplements, rozprávajú na témy: pohľad na stravovanie trošku inak, návody na zdravší životný štýl, smer CARNIVORE, ako sa naučiť udržateľne žiť zdravo, ako uprednostniť zdravie pred chúťkami či komfortom a iné zaujímavé témy netýkajúce sa zdravého životného štýlu.
Carnivore seminár: www.carnivoreseminar.sk

Web podcastu

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 12. 3. 2024 info

Priemerná dĺžka epizódy je 20 minút

Epizódy

episode thumbnail

#16_MANIFEST s Danom – Staň sa majster svojej mysle.

Aký máš dnes deň? Stravovanie a aktívny pohyb Ako narábaš zo stresom? Čo robíš keď si v mentálnej nepohode? Čo…

Aký máš dnes deň? Stravovanie a aktívny pohyb Ako narábaš zo stresom? Čo robíš keď si v mentálnej nepohode? Čo…

Manifest – Všetky karty na stôl. - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Dvaja fitnes tréneri Daniel Magyar a Milan Valkovič z rôznych častí sveta, ktorých spojilo vytvorenie značky Prosupplements, rozprávajú na témy: pohľad na stravovanie trošku inak, návody na zdravší životný štýl, smer CARNIVORE, ako sa naučiť udržateľne žiť zdravo, ako uprednostniť zdravie pred chúťkami či komfortom a iné zaujímavé témy netýkajúce sa zdravého životného štýlu. Carnivore seminár: www.carnivoreseminar.sk

Manifest – Všetky karty na stôl. je zaradený do kategórie Zdravie a fitnes.

Manifest – Všetky karty na stôl. je zaradený do kategórie Zdravie a fitnes. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú URGENŤÁCI, Break the Rules podcast s Nikou Vujisić, ME TIME, Nevyhorení, Bez omáčok s Michalom Páleníkom.