BB FM rádio vám prináša krátku, dynamickú, ale veľmi zaujímavú rubriku „Päť minút povaríme … s Jožkom Hucmanom“. Hucko je veľký nadšenec gastronómie, a hoci nie je študovaný kuchár, vďaka svojmu zápalu pre varenie prináša poslucháčom nášho rádia množstvo tipov a vychytávok, ako sa stať hviezdou kuchyne. Svoje umenie už dokázal v rôznych kuchárskych súťažiach, neraz ste mali možnosť ho vidieť aj v televízii, kde radil divákom a prezradil aj nejaké to „tajomstvo“ šéfkuchára. Ak sa chcete dozvedieť, ako urobiť ten najlepší guláš, ako pripraviť skutočne výborné bryndzové halušky a čo sa dá navar
Epizódy

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Marinády a omáčky #9
Grilovanie milujú všetci, na tom sa isto zhodneme. Túto tému sme si už v minulosti rozobrali, avšak nemôžeme si nechať…
Grilovanie milujú všetci, na tom sa isto zhodneme. Túto tému sme si už v minulosti rozobrali, avšak nemôžeme si nechať…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Reliš #8
Tento diel bude venovaný ochucovadlu, ktoré u nás ešte nie je až tak rozšírené. Témou je totiž Reliš (Relish) –…
Tento diel bude venovaný ochucovadlu, ktoré u nás ešte nie je až tak rozšírené. Témou je totiž Reliš (Relish) –…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Fermentácia #7
S fermentáciou sa pri varení stretávame všetci, hoci si to mnohí neuvedomujeme. Čo to je a aké pokrmy vieme touto…
S fermentáciou sa pri varení stretávame všetci, hoci si to mnohí neuvedomujeme. Čo to je a aké pokrmy vieme touto…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Sous-vide #6
Z tohto dielu budete fakt na mäkko. Rozprávať sa totiž budeme o metóde varenie vo vákuu, inak povedané "sous-vide". Dnes…
Z tohto dielu budete fakt na mäkko. Rozprávať sa totiž budeme o metóde varenie vo vákuu, inak povedané "sous-vide". Dnes…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Ryby #5
Sú zdravé a aj tak ich konzumujeme menej, ako by sme mali. V tomto dieli si s Jožkom povieme zaručené…
Sú zdravé a aj tak ich konzumujeme menej, ako by sme mali. V tomto dieli si s Jožkom povieme zaručené…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Grilovanie #4
V tejto časti relácie si prídu na svoje najmä mäsožravci. Konečne je tu sezóna grilovania, a preto sme z Jožka…
V tejto časti relácie si prídu na svoje najmä mäsožravci. Konečne je tu sezóna grilovania, a preto sme z Jožka…

5 minút povaríme… s Jožkom Hucmanom – Bryndza #3
Čo by to bolo za reláciu o varení, keby sme si na Slovensku nepovedali niečo o bryndzi? Ak si myslíte,…
Čo by to bolo za reláciu o varení, keby sme si na Slovensku nepovedali niečo o bryndzi? Ak si myslíte,…