Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Čaute, čašníkov nemám rád – E190
Ak v USA hosťovi naleješ alkohol a on následne niekoho autom zabije, ideš do väzenia aj ty. Sandwich artist z…
Ak v USA hosťovi naleješ alkohol a on následne niekoho autom zabije, ideš do väzenia aj ty. Sandwich artist z…

Pštrosí burger a Bacon Bager v Senici – E189
Korona spôsobila, že si ľudia zvykli brávať naše jedlo so sebou. Na hudobných festivaloch nám mizli studené, surové, vystavené burgre…
Korona spôsobila, že si ľudia zvykli brávať naše jedlo so sebou. Na hudobných festivaloch nám mizli studené, surové, vystavené burgre…

Ako z domu spraviť bordel v kuchyni? – E188
Chcel som si dať pečeného vola na oslavách Cyrila a Metoda. Čo robil Róberto na Pohode a na čo bol…
Chcel som si dať pečeného vola na oslavách Cyrila a Metoda. Čo robil Róberto na Pohode a na čo bol…

Prečo je praženica o 11 problém? – E187 feat. Názor Stavby
Na veľkých stavbách je to ako v gastre. Tam ti trčí vegeta z monteriek. Namiesto sviečkovej mi vyšlo jerky a…
Na veľkých stavbách je to ako v gastre. Tam ti trčí vegeta z monteriek. Namiesto sviečkovej mi vyšlo jerky a…

Polreichov burger v Bratislave – E186
Kuchárske boty na vlastnej vegánskej svadbe. Podpálili sme koborec v Národnej Banke Slovenska.Ty si bol v tej bezservítke, nemáš euro?…
Kuchárske boty na vlastnej vegánskej svadbe. Podpálili sme koborec v Národnej Banke Slovenska.Ty si bol v tej bezservítke, nemáš euro?…

Naša pizza je protikukuricová – E185
Pizza catering na svadbe? Na slovenskej pizzi musí byť chlast, klobása a cibuľa. Kolega jedol pizzu lyžicou a ďalší si…
Pizza catering na svadbe? Na slovenskej pizzi musí byť chlast, klobása a cibuľa. Kolega jedol pizzu lyžicou a ďalší si…

Alergia na bravčové mäso kvôli kliešťovi – E184
Praxoval som v dvojmichelinovej reštaurácii v Berlíne v 17-tich rokoch, kde ma nechali ma 4 hodiny krájať pistácie na polovice,…
Praxoval som v dvojmichelinovej reštaurácii v Berlíne v 17-tich rokoch, kde ma nechali ma 4 hodiny krájať pistácie na polovice,…

Ako sa robí kuchársky homeoffice? – E183
Nikto neuvarí človeku tak, ako človek človeku. So svojou ryžou by som sa špárovať nehanbil.Varil som steak z tuniaka pre…
Nikto neuvarí človeku tak, ako človek človeku. So svojou ryžou by som sa špárovať nehanbil.Varil som steak z tuniaka pre…

Chodí na festivaly hygiena? – E182
hosť: Gabriel z festivalu Pohoda, ktorý má na starosti gastro oblasť na festivale Musím nakŕmiť cez 2 500 brigádnikov a…
hosť: Gabriel z festivalu Pohoda, ktorý má na starosti gastro oblasť na festivale Musím nakŕmiť cez 2 500 brigádnikov a…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.