Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy
Keď ma nevyplatia, vezmem si kávovar! – E202
Kávu pražíme už tri generácie a zákazníčka ukradla náš výrobok v sieti potravín, následne ho chcela predať do záložne. Pumpkin…
Kávu pražíme už tri generácie a zákazníčka ukradla náš výrobok v sieti potravín, následne ho chcela predať do záložne. Pumpkin…
Zoberie Ozempic gastru klientov? – E201 ft. Doktor Má Filipa
Ako zdravoťák som strašne chcel ísť do gastrobiznisu a pred zdravotníckou kariérou som pracoval v bufete na Zochovej, kde som…
Ako zdravoťák som strašne chcel ísť do gastrobiznisu a pred zdravotníckou kariérou som pracoval v bufete na Zochovej, kde som…
Pustite ma, lebo ja poznám majiteľa! – E200
Robo musí prestať klamať do podcastu. Chodil som za prachy miništrovať do kostola. Syn sa predomnou chcel predviesť v posilovni….
Robo musí prestať klamať do podcastu. Chodil som za prachy miništrovať do kostola. Syn sa predomnou chcel predviesť v posilovni….
Gaštany v slipoch a habanero omáčky v trojobale – E199
Už si niekedy zažil KOPR?Ja som veľmi silný antičlovek a keď som pil a mal som už 2 promile, tak…
Už si niekedy zažil KOPR?Ja som veľmi silný antičlovek a keď som pil a mal som už 2 promile, tak…
V tejto kuchyni si dosolil! – E198
Tvoja frajerka je tvoja práca, lebo tá ťa vie niekedy dobre pretiahnuť. Nemám rád kávu v sladkých dezertoch. Jednu cigánsku…
Tvoja frajerka je tvoja práca, lebo tá ťa vie niekedy dobre pretiahnuť. Nemám rád kávu v sladkých dezertoch. Jednu cigánsku…
„Hospodský“ čo nepije, je divný človek – E197
Že sa nám pokazí pivo pri varení, sa nám stáva pravidelne a pivo mi už aj vybuchlo. Češi sú vo…
Že sa nám pokazí pivo pri varení, sa nám stáva pravidelne a pivo mi už aj vybuchlo. Češi sú vo…
Niektoré syry by mali mať svoju vlastnú chladničku – E196
Ochutnal som menu na uprisingu. Pán podpecník a vonné tyčinky proti nikotínu. Robertovi sa začínajú rysovať svaly. Robil som v…
Ochutnal som menu na uprisingu. Pán podpecník a vonné tyčinky proti nikotínu. Robertovi sa začínajú rysovať svaly. Robil som v…
Kuchár/výsadkár – E195 ft. Peter “Brugy” Brugoš
Prišiel neskoro na zmenu, pretože sa musel modliť. Po prvej zmene skončila pod stolom a v podprsenke. Na výletnej lodi…
Prišiel neskoro na zmenu, pretože sa musel modliť. Po prvej zmene skončila pod stolom a v podprsenke. Na výletnej lodi…
Párky vyskakujúce z hrnca – E194
V „myčke“ je to najväčší relax… Mal som ketochlebík na raňajky. Ideme sa otužovať? Nemôžem ísť do roboty, lebo mi…
V „myčke“ je to najväčší relax… Mal som ketochlebík na raňajky. Ideme sa otužovať? Nemôžem ísť do roboty, lebo mi…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.