Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Ako sa robí kuchársky homeoffice? – E183
Nikto neuvarí človeku tak, ako človek človeku. So svojou ryžou by som sa špárovať nehanbil.Varil som steak z tuniaka pre…
Nikto neuvarí človeku tak, ako človek človeku. So svojou ryžou by som sa špárovať nehanbil.Varil som steak z tuniaka pre…

Chodí na festivaly hygiena? – E182
hosť: Gabriel z festivalu Pohoda, ktorý má na starosti gastro oblasť na festivale Musím nakŕmiť cez 2 500 brigádnikov a…
hosť: Gabriel z festivalu Pohoda, ktorý má na starosti gastro oblasť na festivale Musím nakŕmiť cez 2 500 brigádnikov a…

V Anglicku som robil čašníka na indickej svadbe – E181 feat. Michal Konrád
V Manchestri sme v reštaurácii varili v jednom hrnci a robili sme tam gravy omáčku z granúl. Jediné jedlo, ktoré…
V Manchestri sme v reštaurácii varili v jednom hrnci a robili sme tam gravy omáčku z granúl. Jediné jedlo, ktoré…

Z Borata 2 do kuchyne – E180
Milujem chaos v kuchyni a hľadala som si prácu, pri ktorej nemusím rozmýšľať.Svoje energiu naháňam tým, že sa často prepracujem. …
Milujem chaos v kuchyni a hľadala som si prácu, pri ktorej nemusím rozmýšľať.Svoje energiu naháňam tým, že sa často prepracujem. …

Genetickí pracovníci na Miletičke – E179
Hosť: Matej Olejár, poradca pre správnu životosprávu https://www.instagram.com/olejarmatej Prečo, keď zjem niečo sladké, tak som úplne spokojný? Zemiaky, či ryža? Prečo…
Hosť: Matej Olejár, poradca pre správnu životosprávu https://www.instagram.com/olejarmatej Prečo, keď zjem niečo sladké, tak som úplne spokojný? Zemiaky, či ryža? Prečo…

Každý si u nás prešiel krstom, že si rozbil hlavu o strop – E178
V kuchyni máme vysielačky, pretože tam nemáme mobilný signál. Jediné okno, ktoré máme, je do konvektomatu a z pivnice sme…
V kuchyni máme vysielačky, pretože tam nemáme mobilný signál. Jediné okno, ktoré máme, je do konvektomatu a z pivnice sme…

Prečo sú na kuchárskych súťažiach zakázané prstene? – E177
Magneto a Bufeto ukradli aparatúru z dodávky v Taliansku. 10 párkov na raňajky a kečup miešaný so smotanou. Grécky šalát…
Magneto a Bufeto ukradli aparatúru z dodávky v Taliansku. 10 párkov na raňajky a kečup miešaný so smotanou. Grécky šalát…

Čerešňa v bravčovej masti – E176
Neviete spraviť omeletu o pol 12? Ja masturbujem a krochkám pri tom. Trojchodové menu za 40 minút. Dostihy a sázky…
Neviete spraviť omeletu o pol 12? Ja masturbujem a krochkám pri tom. Trojchodové menu za 40 minút. Dostihy a sázky…

Podpálil som krčmu a dostal som pokutu 500€ – E175
Ty choď z gymnázia radšej za kuchára. Vyučený kuchár s maturitou. Martin Novák k nám prišiel, len keď bol hladný….
Ty choď z gymnázia radšej za kuchára. Vyučený kuchár s maturitou. Martin Novák k nám prišiel, len keď bol hladný….
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Tri prasiatka.