Epizódy

Z kazajky do rondonu – E138 #sommelier
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

Kuchári by nemali robiť dezerty – E137 feat. Veronika Bušová #dezerty
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…

Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Ako v gastre nevyhorieť? – E134 #burnout
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…

Francúzske zemiaky s knedľou – E133 #michelinchef
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…

Reštaurácia = biznis – E132
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Jeseter a jedlá hlina – E131 #degustacka
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

Hráškové guacamole – E130 #menucka
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, BYT, či neBYT?, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty.