Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Pozri, idú dva teľacie rezne – E140 #schnitzel
Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…
Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…

Kuchári nevedia, ako sa stoluje – E139 #hotelovka
Ak je dobre spravený rezeň, tak ho musíš vedieť vidličkou „rozpoliť“. Tóno sedel v Leopoldove 7 rokov. Zo 40 študentov…
Ak je dobre spravený rezeň, tak ho musíš vedieť vidličkou „rozpoliť“. Tóno sedel v Leopoldove 7 rokov. Zo 40 študentov…

Z kazajky do rondonu – E138 #sommelier
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

Kuchári by nemali robiť dezerty – E137 feat. Veronika Bušová #dezerty
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…

Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Ako v gastre nevyhorieť? – E134 #burnout
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…

Francúzske zemiaky s knedľou – E133 #michelinchef
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…

Reštaurácia = biznis – E132
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, Tri prasiatka, VZŤAHY s.r.o., jauuu, PS: to bolelo.