Epizódy

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Ako v gastre nevyhorieť? – E134 #burnout
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…

Francúzske zemiaky s knedľou – E133 #michelinchef
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…

Reštaurácia = biznis – E132
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Jeseter a jedlá hlina – E131 #degustacka
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

Hráškové guacamole – E130 #menucka
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…

Klebety z homára a strieborný papier – E129 #fightzkuchyne
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….

Červené s colou – E128 #sommelier
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…

Pizza v tvare hocičobežníka – E127 #pizzachef
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, BYT, či neBYT?, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty.