Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.

Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.

🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.

🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.

https://www.instagram.com/peklovpapuli/

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 29. 9. 2021 info

Priemerná dĺžka epizódy je 38 minút

Epizódy

episode thumbnail

Pozri, idú dva teľacie rezne – E140 #schnitzel

Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…

Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…

episode thumbnail

Z kazajky do rondonu – E138 #sommelier

Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

episode thumbnail

Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

episode thumbnail

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

episode thumbnail

Reštaurácia = biznis – E132

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

episode thumbnail

Jeseter a jedlá hlina – E131 #degustacka

Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia, Umenie, Voľný čas, Jedlo.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, Tri prasiatka, VZŤAHY s.r.o., jauuu, PS: to bolelo.