Žiadne nebíčko v papuľke… Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Epizódy

episode thumbnail

Tisíc langošov denne a vodka k tomu – E14 #kečupynakolenách

Učiť ľudí variť s tým, že nevieš nakrájať cibuľu, je dosť problém. Foodbloger @pantymian chodí do podnikov na to, čo…

Učiť ľudí variť s tým, že nevieš nakrájať cibuľu, je dosť problém. Foodbloger @pantymian chodí do podnikov na to, čo…

episode thumbnail

Babenka ich ošúpala o 600 litrov piva – E13 #dočúranácelebrita

Štyria vynášali kuchára z kuchyne. Už si niekedy vyhadzoval „honiča“ z podniku? Dominik mal 23, keď si otvoril s kamošom…

Štyria vynášali kuchára z kuchyne. Už si niekedy vyhadzoval „honiča“ z podniku? Dominik mal 23, keď si otvoril s kamošom…

episode thumbnail

Tak Tónko, naberáme rúčkou pyréčko – E10 #riňavásprcha

Farbil brokolicovú polévku na zeleno… Treba všetko, rozj*ebali nás! NEXT? HANBÍM SA ZA MNOHÉ TIETO VECI, ALE TAKÝ SOM BOL …

Farbil brokolicovú polévku na zeleno… Treba všetko, rozj*ebali nás! NEXT? HANBÍM SA ZA MNOHÉ TIETO VECI, ALE TAKÝ SOM BOL …

episode thumbnail

Vytrhaj mi z kalendára december! – E9 #lóvefuč

Poj*ebaný prílohár, keťas, pískajúce homáre, azbestová ručička, majster sveta v kolkoch, predlaktie jak Bruce Lee a masaker v St. Tropez….

Poj*ebaný prílohár, keťas, pískajúce homáre, azbestová ručička, majster sveta v kolkoch, predlaktie jak Bruce Lee a masaker v St. Tropez….

episode thumbnail

Čo stresuješ, v niektorých krajinách to žerú – E5 #tasmanskaparadajkova

Vybral si pagáč z mrazáku, j*bol si ho do mikrovlnky… Múr nárekov je v každej reštike 🙂 NEXT? KREVETA NECHODÍ…

Vybral si pagáč z mrazáku, j*bol si ho do mikrovlnky… Múr nárekov je v každej reštike 🙂 NEXT? KREVETA NECHODÍ…