Žiadne nebíčko v papuľke… Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 29. 9. 2021 info

Priemerná dĺžka epizódy je 38 minút

Epizódy

episode thumbnail

Vyprážaný syr musí byť! – E86 #mámchuťnačínu

Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…

Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…

episode thumbnail

Dva týždne v gastre, kým ju niekto “zestrelí” – E85 #gastropár

Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…

Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…

episode thumbnail

Vypadol mi nôž z brašne – E84 #kimchi

Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…

Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…

episode thumbnail

Černý iba jeden, ale furt kočujeme! – E83 #menuland

Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…

Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…

episode thumbnail

Bageta a tisíc ostrovov – E82 #sahibovšleh

Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…

Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…

episode thumbnail

Od knedle spoznáš kuchára! – E81 #michelin

Peťo Duranský je prvý slovák s michelinskou hviezdou! Keď sme mali dobrý večer, chlapík nás rovno vyplácal za super výkon….

Peťo Duranský je prvý slovák s michelinskou hviezdou! Keď sme mali dobrý večer, chlapík nás rovno vyplácal za super výkon….

episode thumbnail

Dá sa tu zarobiť a dá sa tu aj narobiť – E80 #legendaLaco

Gastro voľakedy vyzeralo veľmi jednoducho. Pohovor v Redute som mal 1. apríla, tak som to bral s rezervou. Najprv si…

Gastro voľakedy vyzeralo veľmi jednoducho. Pohovor v Redute som mal 1. apríla, tak som to bral s rezervou. Najprv si…

episode thumbnail

Chodiaci zombík – E79 #turekspivom

S inštalatérskym výstrihom za super bistrom. Na kar došlo o 30 ľudí viac ako malo a Robo predstavuje svoju Texaskú…

S inštalatérskym výstrihom za super bistrom. Na kar došlo o 30 ľudí viac ako malo a Robo predstavuje svoju Texaskú…

episode thumbnail

Klobásočka je dobre? – E78 #opekačka

Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…

Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…

episode thumbnail

Dvojitá obloha! – E77 #celebrityzMenju

Keď máš veľkú fritézu, všetko sa tam dá spraviť. Pivo riedili sódou. Ako sa Martin Korbelič zúčastnil najprestížnejšej súťaže profi…

Keď máš veľkú fritézu, všetko sa tam dá spraviť. Pivo riedili sódou. Ako sa Martin Korbelič zúčastnil najprestížnejšej súťaže profi…

PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia, Umenie, Voľný čas, Jedlo.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú TETKY, Piatoček, Adela a Sajfa, Doktor má Filipa, adam a madam.