Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…
Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Ako v gastre nevyhorieť? – E134 #burnout
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto „mroža“, kuracie pečienky…

Francúzske zemiaky s knedľou – E133 #michelinchef
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš…

Reštaurácia = biznis – E132
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…
Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Jeseter a jedlá hlina – E131 #degustacka
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…
Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

Hráškové guacamole – E130 #menucka
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…
Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…

Klebety z homára a strieborný papier – E129 #fightzkuchyne
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….

Červené s colou – E128 #sommelier
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…

Pizza v tvare hocičobežníka – E127 #pizzachef
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.