Epizódy
Holanský rezeň v XXL obale – E90 #slepýRobo
Zmrzlina z materského mlieka. V Japonsku polovica vecí čo zješ ešte žije a spomalený pád Antónia v Prahe. NEXT? BLACKLIST…
Zmrzlina z materského mlieka. V Japonsku polovica vecí čo zješ ešte žije a spomalený pád Antónia v Prahe. NEXT? BLACKLIST…
V kuchyni do pol pása a.k.a. gule v náleve #balansbistro
Surový tatarák a studené gaspačo? Keď máš starší olej, aj hranolky sú rýchlejšie hotové. NEXT? ZÁCLONY NA PALUBOVKE https://open.spotify.com/episode/6ZClY2L0dCE8iZY2r2WC7k?si=nATegjjSS92kRkomRJ_6Zg Produkcia…
Surový tatarák a studené gaspačo? Keď máš starší olej, aj hranolky sú rýchlejšie hotové. NEXT? ZÁCLONY NA PALUBOVKE https://open.spotify.com/episode/6ZClY2L0dCE8iZY2r2WC7k?si=nATegjjSS92kRkomRJ_6Zg Produkcia…
Špachtle, pravítka a vodováha na tortu – E88 #sweetarchitect
Som posadnutá rovnými hranami. Mikrovlnka je určená na čokoládu, nie na gordon! Škoricová torta, alebo špagety spiderman? NEXT: BLACKLIST PODNAJOMNÍKOV …
Som posadnutá rovnými hranami. Mikrovlnka je určená na čokoládu, nie na gordon! Škoricová torta, alebo špagety spiderman? NEXT: BLACKLIST PODNAJOMNÍKOV …
Keď ješ hľuzovku, tak si bohatý! – E87 #pizzaNeapolka
Podľa margherity zistíš, aká je pizza. Mal som pizzu ako Bill Clinton, a nebola nič moc. NEXT? Ja viem len…
Podľa margherity zistíš, aká je pizza. Mal som pizzu ako Bill Clinton, a nebola nič moc. NEXT? Ja viem len…
Vyprážaný syr musí byť! – E86 #mámchuťnačínu
Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…
Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…
Dva týždne v gastre, kým ju niekto “zestrelí” – E85 #gastropár
Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…
Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…
Vypadol mi nôž z brašne – E84 #kimchi
Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…
Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…
Černý iba jeden, ale furt kočujeme! – E83 #menuland
Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…
Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…
Bageta a tisíc ostrovov – E82 #sahibovšleh
Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…
Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo, jauuu, PS: to bolelo.