Epizódy
Vyprážaný syr musí byť! – E86 #mámchuťnačínu
Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…
Ešte raz sa ma niekto opýta, kedy otváram! Ak si chceš otvoriť reštiku na rozvoz jedla, je toho veľa len…
Dva týždne v gastre, kým ju niekto “zestrelí” – E85 #gastropár
Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…
Zrazu, keď kuchár prestane hučať, tak už vieš 🙂 Objednala rondony, že do minúty si mal bradavky jak vešiaky. Ocot…
Vypadol mi nôž z brašne – E84 #kimchi
Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…
Jedného dňa som sa zobudil, povedal som si, že dosť a odišiel som z gastra. Pôvodne sa rezne vyprážali v…
Černý iba jeden, ale furt kočujeme! – E83 #menuland
Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…
Vo februári sme všetko dokončili, a v marci vyhoreli. Zrazu mi sestra volá, že padlo pol budovy. Posledná vec, čo…
Bageta a tisíc ostrovov – E82 #sahibovšleh
Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…
Paradajková písmenková polievka alebo drotárska kapsa. Malinovka musí byť vždy červená. A sú dva spôsoby ako jesť paštéku.. alebo tri?…
Od knedle spoznáš kuchára! – E81 #michelin
Peťo Duranský je prvý slovák s michelinskou hviezdou! Keď sme mali dobrý večer, chlapík nás rovno vyplácal za super výkon….
Peťo Duranský je prvý slovák s michelinskou hviezdou! Keď sme mali dobrý večer, chlapík nás rovno vyplácal za super výkon….
Dá sa tu zarobiť a dá sa tu aj narobiť – E80 #legendaLaco
Gastro voľakedy vyzeralo veľmi jednoducho. Pohovor v Redute som mal 1. apríla, tak som to bral s rezervou. Najprv si…
Gastro voľakedy vyzeralo veľmi jednoducho. Pohovor v Redute som mal 1. apríla, tak som to bral s rezervou. Najprv si…
Chodiaci zombík – E79 #turekspivom
S inštalatérskym výstrihom za super bistrom. Na kar došlo o 30 ľudí viac ako malo a Robo predstavuje svoju Texaskú…
S inštalatérskym výstrihom za super bistrom. Na kar došlo o 30 ľudí viac ako malo a Robo predstavuje svoju Texaskú…
Klobásočka je dobre? – E78 #opekačka
Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…
Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Zadná Lavica, Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty, Bekimovo horúce kreslo.