Epizódy
Simona zo Silných rečí: Koložvárska kapusta? To musíš jesť, aby si o tom dokázal nerozprávať
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Peter Slačka: “Ešte raz a máš padáka,” povedal mi môj chef v Austrálii a odvtedy mi išla karta
Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden…
Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden…
Alex z kaviarne Black: Výberová káva nie je iba o chuti, ale aj o udržateľnom a sociálne spravodlivom pôvode
Alex Nagy je šikovný mladý človek, ktorý prevádzkuje pražiareň a kaviareň Black na Gorkého ulici v Bratislave. Vo svojom remesle…
Alex Nagy je šikovný mladý človek, ktorý prevádzkuje pražiareň a kaviareň Black na Gorkého ulici v Bratislave. Vo svojom remesle…
Martin Hanzel z Tour de Svet: Ľudia nemajú radi Ameriku, ja ju milujem, aj z gastronomického hľadiska
Martin Hanzel spravuje najväčšiu cestovateľskú skupinu na slovenskom internete Tour de Svet. V nej dnes už štvrť miliónu sledovateľov radí,…
Martin Hanzel spravuje najväčšiu cestovateľskú skupinu na slovenskom internete Tour de Svet. V nej dnes už štvrť miliónu sledovateľov radí,…
Martin Labanc z Poľnej kuchyne: Či by som chcel Michelinskú hviezdu? Neurazil by som sa, no treba na to mať talent
Martin Labanc býval novinár, ktorý sa vo svojich článkoch venoval gastronómii. Patrí medzi najväčších odborníkov na históriu gastronómie, má skvelý…
Martin Labanc býval novinár, ktorý sa vo svojich článkoch venoval gastronómii. Patrí medzi najväčších odborníkov na históriu gastronómie, má skvelý…
Barbara z Kounu: V Taliansku ma učili robiť aj rajčinovú či mortadellovú zmrzlinu
Barbara Szalaiová prišla k nápadu založiť si zmrzlináreň veľmi spontánne. Vyštudovaný má úplne iný obor a úplne inou profesiou sa…
Barbara Szalaiová prišla k nápadu založiť si zmrzlináreň veľmi spontánne. Vyštudovaný má úplne iný obor a úplne inou profesiou sa…
Lousy Auber: Pizza? Musíš mať hlavne zmáknutý základ, potom ma už prekvap, čím chceš
Lousy Auber je jeden z najvýraznejších slovenských umelcov súčasnosti. Študoval a pôsobil v Kodani, no potom sa vrátil na Slovensko, podľa vlastných…
Lousy Auber je jeden z najvýraznejších slovenských umelcov súčasnosti. Študoval a pôsobil v Kodani, no potom sa vrátil na Slovensko, podľa vlastných…
Shrey Kadam: V indických reštauráciách v Bratislave sa niekedy naťahujem, ako má jedlo vyzerať a chutiť
Shrey Kadam vyštudoval hoteliérstvo, no na Slovensku, kde žije už 8 rokov, pracuje v IT sektore. K jedlu mal blízko…
Shrey Kadam vyštudoval hoteliérstvo, no na Slovensku, kde žije už 8 rokov, pracuje v IT sektore. K jedlu mal blízko…
Oliver Vozárik: V predošlom podniku som si trochu uletel, robil som pyré z krvi so srdciami
Oliver Vozárik je ďalší výnimočný šéfkuchár, ktorého ste možno zažili v podniku Picknik a dnes ho určite poznáte ako autora…
Oliver Vozárik je ďalší výnimočný šéfkuchár, ktorého ste možno zažili v podniku Picknik a dnes ho určite poznáte ako autora…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižná revue, Rutina, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect.