Epizódy
Lukáš Hejlík: Keď chcem cudzinca zoznámiť s českým jedlom, vezmem ho na kulajdu
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Vianoce s Demotiváciom: Na štedrú večeru sa u nás vždy jedávali najlacnejšie rybie prsty
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Vojtech Vegh: Zero Waste varenie? Vňať mrkvy chutí výraznejšie než mrkva samotná
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Barbora z Le Miam: U nás doma pred Vianocami pečú iba babičky, slovenské koláče až tak neobľubujem
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Bratislava Whisky Club: Japonská whisky chytila vlnu popularity, ľudia ju vykúpili a teraz sa minuli zásoby
Bratislava Whisky Club je whisky nadšenec Andrej, jeho Instagram je úžasná zbierka týchto tradičných nápojov doslova z celého sveta. Na…
Bratislava Whisky Club je whisky nadšenec Andrej, jeho Instagram je úžasná zbierka týchto tradičných nápojov doslova z celého sveta. Na…
Simona zo Silných rečí: Koložvárska kapusta? To musíš jesť, aby si o tom dokázal nerozprávať
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Peter Slačka: “Ešte raz a máš padáka,” povedal mi môj chef v Austrálii a odvtedy mi išla karta
Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden…
Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden…
Alex z kaviarne Black: Výberová káva nie je iba o chuti, ale aj o udržateľnom a sociálne spravodlivom pôvode
Alex Nagy je šikovný mladý človek, ktorý prevádzkuje pražiareň a kaviareň Black na Gorkého ulici v Bratislave. Vo svojom remesle…
Alex Nagy je šikovný mladý človek, ktorý prevádzkuje pražiareň a kaviareň Black na Gorkého ulici v Bratislave. Vo svojom remesle…
Martin Hanzel z Tour de Svet: Ľudia nemajú radi Ameriku, ja ju milujem, aj z gastronomického hľadiska
Martin Hanzel spravuje najväčšiu cestovateľskú skupinu na slovenskom internete Tour de Svet. V nej dnes už štvrť miliónu sledovateľov radí,…
Martin Hanzel spravuje najväčšiu cestovateľskú skupinu na slovenskom internete Tour de Svet. V nej dnes už štvrť miliónu sledovateľov radí,…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rutina, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, ŽRÚTI, Knižná revue, Podcast SNG.