Epizódy
Jozef Breza z Gašperovho Mlyna: Prekvapili ma bryndzové halušky s kockami zemiakov, no zistil som, že sa to tak dakde robí
Jozef Breza je šéfkuchárom reštaurácie Gašperov Mlyn v malebnej podtatranskej dedinke Batizovce. Ďaleko od Bratislavy varí jedlá a chute, ktoré…
Jozef Breza je šéfkuchárom reštaurácie Gašperov Mlyn v malebnej podtatranskej dedinke Batizovce. Ďaleko od Bratislavy varí jedlá a chute, ktoré…
Denis Kendy: S hosťami som si vytváral puto, raz sa mi jeden zdôveril, že práve podviedol manželku
Denis Kendy je ľuďom známy najmä z Instagramu a z účinkovania v podcaste Sexuálna výchova. Jeho pôvodné povolanie, ktoré vykonával…
Denis Kendy je ľuďom známy najmä z Instagramu a z účinkovania v podcaste Sexuálna výchova. Jeho pôvodné povolanie, ktoré vykonával…
Alica Bánszka z Rebelbean: Pri pôvode kávy mi viac než o chuť ide o podmienky farmárov
Alica Bánszka je odborníčka a nadšenkyňa pre kávu a jej praženie, ktorá žije a pracuje v Brne v známej pražiarni…
Alica Bánszka je odborníčka a nadšenkyňa pre kávu a jej praženie, ktorá žije a pracuje v Brne v známej pražiarni…
Tomáš Lysý z Iasai: Dokument Seaspiracy má výpovednú hodnotu, no treba ho brať s rezervou
Tomáš Lysý je šéfkuchárom bratislavskej reštaurácie Iasai, ktorá sa za pár rokov existencie stala prototypom “toho” podniku, kam vezmeš frajerku,…
Tomáš Lysý je šéfkuchárom bratislavskej reštaurácie Iasai, ktorá sa za pár rokov existencie stala prototypom “toho” podniku, kam vezmeš frajerku,…
Vedátor: Vedcom sa podarilo vrátiť uvarené vajce do surového stavu, môže to pomôcť liečiť rakovinu
Vedátor, vlastným menom Samuel Kováčik, je chyba v Matrixe: známou osobnosťou na slovenských sociálnych sieťach sa stal vďaka svojmu rozumu,…
Vedátor, vlastným menom Samuel Kováčik, je chyba v Matrixe: známou osobnosťou na slovenských sociálnych sieťach sa stal vďaka svojmu rozumu,…
Mykola Nevrev: Kváskový chlieb ti pomôže schudnúť, ale je v tom háčik
Mykola Nevrev je marketér, fotograf a bloger, v poslednom čase najmä nadšenec, odborník a agilný instagramer venujúci sa kváskovaniu a…
Mykola Nevrev je marketér, fotograf a bloger, v poslednom čase najmä nadšenec, odborník a agilný instagramer venujúci sa kváskovaniu a…
Eva a Dominika z Balans Bistra: Nepoužívame Beyond Meat, pretože k nám lieta cez pol sveta
Balans je vegánske bistro v Bratislave, ktoré už dlhé roky patrí nielen medzi najlepšie vegánske, ale medzi najlepšie podniky v…
Balans je vegánske bistro v Bratislave, ktoré už dlhé roky patrí nielen medzi najlepšie vegánske, ale medzi najlepšie podniky v…
Lucia Huong z Phočkárne: Bun Bo Nam Bo nie je všade také populárne, ako v Bratislave
Lucia Thao Huong je Bratislavčanka, ktorá založila sieť Phočkáreň. Tou dostala vietnamské jedlo na nové miesta a k novým cieľovkám….
Lucia Thao Huong je Bratislavčanka, ktorá založila sieť Phočkáreň. Tou dostala vietnamské jedlo na nové miesta a k novým cieľovkám….
Matej “Selassie” Slažanský: Uvažoval som, že začnem nakrúcať foodblogerské videá z ciest
Matej “Selassie” Slažanský je zaslúžilý YouTuber z jednej z prvých (a asi aj najlepšej) generácie slovenských YouTuberov. Ak ho sledujete,…
Matej “Selassie” Slažanský je zaslúžilý YouTuber z jednej z prvých (a asi aj najlepšej) generácie slovenských YouTuberov. Ak ho sledujete,…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rutina, ŽRÚTI, How I Met My Architect, Predané, Podcast SNG.