Epizódy
Neapolna: Robíme aj pizzu pre deti s klasickou šunkou, ale kukuricu na ňu nedávame
Neapolna je bratislavský food truck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú a pritom streetfoodovú, v macherskej peci a…
Neapolna je bratislavský food truck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú a pritom streetfoodovú, v macherskej peci a…
Travelistan: V Číne nás kuchár vyhodil, lebo sme prevrátili rybu na tanieri
Travelistan, to je dvojica travelbloggerov Martin Navrátil a Peter Hliničan. Krajiny, po ktorých cestujú a ktoré pokrývajú zaujímavými článkami a…
Travelistan, to je dvojica travelbloggerov Martin Navrátil a Peter Hliničan. Krajiny, po ktorých cestujú a ktoré pokrývajú zaujímavými článkami a…
Žolti: Čoje sa sťažoval, že sú nakladané hermelíny málo odležané, tak som mu urobil tristodňový
“U Žoltiho” je terasa v Ružinove, kam sa chodí na remeselné pivo a leberko, čo znamená leberkäse v žemli s…
“U Žoltiho” je terasa v Ružinove, kam sa chodí na remeselné pivo a leberko, čo znamená leberkäse v žemli s…
Jdemežrát: Mekáč milujeme, lebo tu bol skôr než kvalitnejšie reštaurácie
Jdemežrát je český youtuber a foodblogger Grigory Makarian. Na rozdiel od väčšiny foodbloggerov nie je žiaden snob a v jeho…
Jdemežrát je český youtuber a foodblogger Grigory Makarian. Na rozdiel od väčšiny foodbloggerov nie je žiaden snob a v jeho…
Maškrtnica: Do môjho ideálneho chleba patria zemiaky aj rasca
Maškrnica je Juliana Fischerová, česká foodbloggerka so slovenskými koreňmi, ktorá sa venuje predovšetkým pečeniu a predovšetkým pečeniu chleba. Spoluzaložila portál…
Maškrnica je Juliana Fischerová, česká foodbloggerka so slovenskými koreňmi, ktorá sa venuje predovšetkým pečeniu a predovšetkým pečeniu chleba. Spoluzaložila portál…
Robert z Otta a Langos Baru: Stredná Európa je úžasné miesto pre jedlo
Meno Robert Nagy zrejme nie je známe širokým masám, no podniky, za ktorými stojí, napríklad Otto alebo Langos Bar, patria…
Meno Robert Nagy zrejme nie je známe širokým masám, no podniky, za ktorými stojí, napríklad Otto alebo Langos Bar, patria…
Gabo Žifčák: Hotelové all-you-can-eat raňajky by som zakázal
Gabo Žifčák je stand-up komik, ktorý prerástol obvyklú bublinu tohto komediálneho žánru a okrem bratislavských kaviarní a barov sa preslávil…
Gabo Žifčák je stand-up komik, ktorý prerástol obvyklú bublinu tohto komediálneho žánru a okrem bratislavských kaviarní a barov sa preslávil…
Tomáš z Petržalských langošov: Langoš je živočích, mal by si ho zjesť do minúty
Tomáš Hortenský je Petržalské langoše. Aj keď jeho produkt patrí medzi najstaršie a najkonzervatívnejšie fastfoody, aké na Slovensku poznáme, okrem…
Tomáš Hortenský je Petržalské langoše. Aj keď jeho produkt patrí medzi najstaršie a najkonzervatívnejšie fastfoody, aké na Slovensku poznáme, okrem…
Burrito Fellas: V Mexico City sme nevedeli vygoogliť ani jedno miesto s burritami
Junior s mexickou kuchyňou možno nemá dobré skúsenosti, no Burrito Fellas sú iný prípad. Najnovší Podgast je z veľkej časti…
Junior s mexickou kuchyňou možno nemá dobré skúsenosti, no Burrito Fellas sú iný prípad. Najnovší Podgast je z veľkej časti…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Knižná revue, plan.art – neprvoplánovo o umení a kultúre, Potraviny KRAJ.