Epizódy
Daniel Karas: Kimči je také super, že sa z neho oplatí posrať
Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej…
Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej…
Dorota Hríbiková: Jedlá a chute v Nome sú nastavené tak, aby si nechápal, čo sa deje
Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa…
Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa…
Výčapník Martin Repaský: Pivo viem načapovať tak, že sa dá párovať so šalátmi či dezertami
Martin Repaský je oproti bežným majiteľom podnikov zaujímavý v tom, že je zároveň výčapník, dokonca držiteľ titulu Master Bartender za…
Martin Repaský je oproti bežným majiteľom podnikov zaujímavý v tom, že je zároveň výčapník, dokonca držiteľ titulu Master Bartender za…
Lokál Žrawetz: Genetická modifikácia potravín nemusí byť zlo, môžeme sa ňou vyhnúť chemickým postrekom
Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a…
Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a…
Zdena Studenková: Vyrastala som na rakúsko-uhorskej kuchyni mojej nemeckej babičky, nekupovali sme ani slíže
Zdenu Studenkovú netreba predstavovať ani ako filmovú a divadelnú herečku, ani ako osobnosť tak celkovo. Je o nej celkom známe,…
Zdenu Studenkovú netreba predstavovať ani ako filmovú a divadelnú herečku, ani ako osobnosť tak celkovo. Je o nej celkom známe,…
Dalibor Porubský: Do Dominikánskej republiky som priniesol poctivú slovenskú klobásu
Dalibor Porubský sa vo svojom kulinárskom umení špecializuje najmä na grilovanie. V Bratislave a na Slovensku sme si ho veľmi…
Dalibor Porubský sa vo svojom kulinárskom umení špecializuje najmä na grilovanie. V Bratislave a na Slovensku sme si ho veľmi…
Food Tips Košice: Zo Slovenskej gastronómie sa vytratil vzťah jedla s ohňom
Dragan Stojakovič je Čojeho služobne starší foodblogerský kolega, ktorého poznáte pod menom Food Tips Košice. A ako ste určite uhádli,…
Dragan Stojakovič je Čojeho služobne starší foodblogerský kolega, ktorého poznáte pod menom Food Tips Košice. A ako ste určite uhádli,…
Jakub Bíro z Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
Jakub Bíro je mladý šéfkuchár, ktorý momentálne vedie novovzniknutú reštauráciu v pôvodne francúzskej pekárni a kaviarni Chez Balzac. Predtým ste…
Jakub Bíro je mladý šéfkuchár, ktorý momentálne vedie novovzniknutú reštauráciu v pôvodne francúzskej pekárni a kaviarni Chez Balzac. Predtým ste…
Pivný nadšenec Peter Hudák: Výrobcovia amerického piva sa snažili vyhovieť ľuďom, preto je ich pivo fádne
Peter Hudák je jeden z najväčších odborníkov a nadšencov pre pivo a bývalý majiteľ a sládek remeselného mikropivovaru Hudák. Jeho…
Peter Hudák je jeden z najväčších odborníkov a nadšencov pre pivo a bývalý majiteľ a sládek remeselného mikropivovaru Hudák. Jeho…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect, Čarodejnícky expres.