Epizódy

Pán Tymián: Nikdy som sa nenajedol dobre v reštaurácii, ktorá je prvá na Tripadvisore
Pán Tymián je foodblogger, ktorý na rozdiel od Čojeho vie aj variť, veľa varí a svoje nápadité recepty zdieľa na…
Pán Tymián je foodblogger, ktorý na rozdiel od Čojeho vie aj variť, veľa varí a svoje nápadité recepty zdieľa na…

Dominika Sakmárová: V Kórei sú veľmi populárne české reštaurácie s rezňami, bôčikmi a kolenami
Dominika Sakmárová je sinologička, autorka a blogerka, ktorú sme si na internete obľúbili vďaka jej zaujímavým postrehom o živote v…
Dominika Sakmárová je sinologička, autorka a blogerka, ktorú sme si na internete obľúbili vďaka jej zaujímavým postrehom o živote v…

Samo Trnka: Kokaín je drahší ako treska v majonéze
Samo Trnka je komik, herec a moderátor, ktorého Slovensko pozná zo stand-upu Pančlajn, televíznej šou Dobré vedieť alebo seriálu Pán…
Samo Trnka je komik, herec a moderátor, ktorého Slovensko pozná zo stand-upu Pančlajn, televíznej šou Dobré vedieť alebo seriálu Pán…

Daniel Karas: Kimči je také super, že sa z neho oplatí posrať
Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej…
Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej…

Dorota Hríbiková: Jedlá a chute v Nome sú nastavené tak, aby si nechápal, čo sa deje
Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa…
Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa…

Výčapník Martin Repaský: Pivo viem načapovať tak, že sa dá párovať so šalátmi či dezertami
Martin Repaský je oproti bežným majiteľom podnikov zaujímavý v tom, že je zároveň výčapník, dokonca držiteľ titulu Master Bartender za…
Martin Repaský je oproti bežným majiteľom podnikov zaujímavý v tom, že je zároveň výčapník, dokonca držiteľ titulu Master Bartender za…

Lokál Žrawetz: Genetická modifikácia potravín nemusí byť zlo, môžeme sa ňou vyhnúť chemickým postrekom
Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a…
Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a…

Zdena Studenková: Vyrastala som na rakúsko-uhorskej kuchyni mojej nemeckej babičky, nekupovali sme ani slíže
Zdenu Studenkovú netreba predstavovať ani ako filmovú a divadelnú herečku, ani ako osobnosť tak celkovo. Je o nej celkom známe,…
Zdenu Studenkovú netreba predstavovať ani ako filmovú a divadelnú herečku, ani ako osobnosť tak celkovo. Je o nej celkom známe,…

Dalibor Porubský: Do Dominikánskej republiky som priniesol poctivú slovenskú klobásu
Dalibor Porubský sa vo svojom kulinárskom umení špecializuje najmä na grilovanie. V Bratislave a na Slovensku sme si ho veľmi…
Dalibor Porubský sa vo svojom kulinárskom umení špecializuje najmä na grilovanie. V Bratislave a na Slovensku sme si ho veľmi…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Čarodejnícky expres, Rutina, Bělovlasý podcast.