Hosťami foodblogera Čojeho v najnovšej časti jeho Podgastu sú Būcheck. Slovenský pár pôvodom zo Šale už niekoľko rokov prevádzkuje najobľúbenejší streetfood v Brne. Ľudia ich milujú, no čo je ešte dôležitejšie, jedlu sa naozaj rozumejú. Nielen fantastickému mäsu na všetky možné spôsoby, ale aj neodmysliteľným dezertom, ktorými môžete zaklincovať rebrá v žemli, pulled pork, hovädzí jazyk či pochopiteľne prerastený bôčik. Būcheck je foodtruck, ktorý bežne nájdete na známom brnenskom námestí „Zelňák”. Základom jeho sortimentu je model „mäso v žemli”, no aj podľa dlhých radov, ktoré sa pred stánkom tvoria dlho pred otvorením zistíte, že toto jedlo nie je len tak obyčajné. Būcheck sú majstri grilovania. Berú vždy len kvalitné mäso od známeho českého mäsiarstva Maso Klouda a potom ho pripravia podľa receptov, z ktorých niekoľko prezradili aj v Podgaste.