Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 46 minút
Epizódy

BIOLOKÁLNY HOLUB, UPEČIEM HO! (ft. Roman Borovský)
Aká je Romanova výška a prečo je dôležitá? Cesta do a z Talianska spolu so všetkými šlamastikami! Turistické reštaurácie padajú…
Aká je Romanova výška a prečo je dôležitá? Cesta do a z Talianska spolu so všetkými šlamastikami! Turistické reštaurácie padajú…

QUASIMODOV TABLET
Rudy vo „všivavom“ Chorvátsku. Keď ti je fyzicky zle z kávy, prečo je to tak? „Tú kávu môžeš vyliať do…
Rudy vo „všivavom“ Chorvátsku. Keď ti je fyzicky zle z kávy, prečo je to tak? „Tú kávu môžeš vyliať do…

BÔČIK Z ALIGÁTORA
V Kambodži som jedol celú žabu aj s kosťami. Si za alebo proti vnútornostiam? Hocičo sa dá zjesť, keď je…
V Kambodži som jedol celú žabu aj s kosťami. Si za alebo proti vnútornostiam? Hocičo sa dá zjesť, keď je…

TY ŽABOŽRÚTKA, DÁVAJ PEŇEŽI
Všetko sa dá – aj to, že kuchár neodvarí event. Ako dokáže Ivka Holubčíková uzemniť Ruda? Potenciál kaštieľa Gbeľany nemá…
Všetko sa dá – aj to, že kuchár neodvarí event. Ako dokáže Ivka Holubčíková uzemniť Ruda? Potenciál kaštieľa Gbeľany nemá…

CHEF Z HANGÁRU (ft. Daniel Tilinger)
Zodpovednosť vyhrať Gault & Millau ocenenie. Ako vyzerala kariéra spektakulárneho šéfkuchára Daniela Tilingera? Ak máš nadšenie, vieš dosahovať ciele a…
Zodpovednosť vyhrať Gault & Millau ocenenie. Ako vyzerala kariéra spektakulárneho šéfkuchára Daniela Tilingera? Ak máš nadšenie, vieš dosahovať ciele a…

SLOVENSKÁ TALIANOFÍLIA (ft. Massimo Attanasio)
Všade-kade, kade-tade, sa rozpráva len o pizze z fermentovaného cesta. Ktorá pizza je naozaj kvalitná a ktorá len okopírovaná zábavka?…
Všade-kade, kade-tade, sa rozpráva len o pizze z fermentovaného cesta. Ktorá pizza je naozaj kvalitná a ktorá len okopírovaná zábavka?…

DRINK: ČERTOVA C*CINA (ft. Luboš Rácz)
Otec slovenskej barmanskej scény a majiteľ najlepšieho Negroni! Ťažko sa hľadá personál na veľmi vysoký štandard, ktorý ten nápoj aj…
Otec slovenskej barmanskej scény a majiteľ najlepšieho Negroni! Ťažko sa hľadá personál na veľmi vysoký štandard, ktorý ten nápoj aj…

90-KY S PEKLOM V PAPULI
Mäso krájané s Valaškou? Čo sa v mladosti naučíš, to v Robovom veku, akoby si našiel. Ja som prvý demi-glace…
Mäso krájané s Valaškou? Čo sa v mladosti naučíš, to v Robovom veku, akoby si našiel. Ja som prvý demi-glace…

HRUDKA Z RUDKA
Buď lietam jak handra a varím, alebo lietam jak handra a pijem. Veľkonočné tradičné jedlá by David & Rudy. Načo…
Buď lietam jak handra a varím, alebo lietam jak handra a pijem. Veľkonočné tradičné jedlá by David & Rudy. Načo…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rýchlo do postieľky, How I Met My Architect, Beauty(S)Talk, Knižná revue.