Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024 info

Priemerná dĺžka epizódy je 32 minút

Epizódy

episode thumbnail

GAULT & MILLAU NA SLOVENSKU

Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…

Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…

episode thumbnail

POHÁNKA NAD ZLATO

„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…

„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…

episode thumbnail

UDON REZANCE V KAPUSTNICI

Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…

Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…

episode thumbnail

BUKAKE POLEVA (ft. Zuzana Krížová)

Bude z toho bukake poleva alebo trojka s Rudovou manželkou. Vajcia vypredané – z čoho piecť? Chcela som upiecť svoju…

Bude z toho bukake poleva alebo trojka s Rudovou manželkou. Vajcia vypredané – z čoho piecť? Chcela som upiecť svoju…

ŽRÚTI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.

ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, Podgast by Čoje, POTTcastER, How I Met My Architect.