Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.
Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 32 minút
Epizódy
KARÉ Z HOVÄDZIEHO PENISU (ft. Rudo Fejes)
Maďarský Talian so slovenskými koreňmi, ktorý fandí AC Milánu, a.k.a. Rudo Fejes. Prečo dal prednosť Slovensku pred Talianskom a prečo…
Maďarský Talian so slovenskými koreňmi, ktorý fandí AC Milánu, a.k.a. Rudo Fejes. Prečo dal prednosť Slovensku pred Talianskom a prečo…
ZAUJÍMAVOSTI Z VNÚTORNOSTÍ
Rudo vs. 11 fotení: Ako vyzeral jeho východniarsky „gastrovesmír“? Švajčiarsky nožík – najlepší pomocník na náhodný večierok. Nová prevádzka v…
Rudo vs. 11 fotení: Ako vyzeral jeho východniarsky „gastrovesmír“? Švajčiarsky nožík – najlepší pomocník na náhodný večierok. Nová prevádzka v…
GAULT & MILLAU NA SLOVENSKU
Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…
Máme to tu… Prečo ste Miša nepočuli posledné dva mesiace a aký je jeho nový projekt? Obrovský celosvetový bedeker, čo…
VEČER SI FUKNEŠ HVIEZDNY PRACH
Rekapitulácia roku 2024. Foodtripy, akcie, brunche, dojmy, pojmy, a čo by sme spravili inak. Ktoré slovenské a zahraničné reštaurácie sme…
Rekapitulácia roku 2024. Foodtripy, akcie, brunche, dojmy, pojmy, a čo by sme spravili inak. Ktoré slovenské a zahraničné reštaurácie sme…
POHÁNKA NAD ZLATO
„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…
„Tatárčane pirohy“. Z čoho sa vlastne vyrábajú? „Ja som nevedel, že niečo ako bryndzové pirohy existuje. Vždy bolo na slano,…
UDON REZANCE V KAPUSTNICI
Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…
Suši na Vianoce a prečo podľa Davida ryba nie je mäso? Ako vyzerá Rudova prejedačka na Štedrý večer? Neznášam vanilkové…
VLASY PÁNA TYMIÁNA
Gastro filmová produkcia v štúdiu 300. Čo všetko zahŕňa nakrúcanie receptov a prípravy jedál na vysokej úrovni? Vždy som túžil…
Gastro filmová produkcia v štúdiu 300. Čo všetko zahŕňa nakrúcanie receptov a prípravy jedál na vysokej úrovni? Vždy som túžil…
RYBIE KOŽE A VÝCHODNIARSKY ŠPECIÁL
Miesto 7 chodov 11. Prečo je Martin Harich fanúšikom ŽRÚTOV? Kde nájdete najlepšie raňajky na Slovensku? Zmrzlina zo zlatej cvikly…
Miesto 7 chodov 11. Prečo je Martin Harich fanúšikom ŽRÚTOV? Kde nájdete najlepšie raňajky na Slovensku? Zmrzlina zo zlatej cvikly…
KURACIE SASHIMI (ft. Tomáš Lysý)
Ktoré ryby sú afrodiziakálne?K ustriciam sa musíš „prejesť“ tak, ako sa k šampanskému treba „prepiť“.Chceš japonský nožík? Tak sa vyber…
Ktoré ryby sú afrodiziakálne?K ustriciam sa musíš „prejesť“ tak, ako sa k šampanskému treba „prepiť“.Chceš japonský nožík? Tak sa vyber…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, Podgast by Čoje, POTTcastER, How I Met My Architect.