Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo…má byť zážitok.
Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 36 minút
Epizódy
KABRIOLETOM ZA FINE DININGOM
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
Ako sa Maďari brilantne pasujú so zážitkovou gastronómiou v Pajta Barn a prekvapivo vkusne doladeným wine pairingom, v zaujímavej lokalite…
NOVÁ DOBA, HOST VYHAZUJE VRCHNÍHO!
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…
“Kam idete?” “No však k vám sa najesť.” “No tak počkajte ešte dofajčím.” 😄 NEXT? CRÈME BRÛLÉE https://open.spotify.com/episode/7cHbvuR2mzeD4DFulWKpPZ?si=0618d7ef1df24898 Podcasty ZAPO…
TELEPORT PO SLOVENSKÝCH FOODTIPOCH
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…
Každé euro je dôležité, preto od dnes žiadne fajndajningy a mišelinky, dnes už len menučko do 5, 50 😀 Gastro…
HIŠA FRANKO, GRIČ A CRNO ZRNO /slovinský bedeker
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
K temnému záveru tohto výletu sa dostaneme postupne… Tortellini plnené medvedím mäsom aj jeden a ten istý syr na 6…
VIEZLI SME TAM 200 ČERSTVÝCH RAKOV
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….
Tu ani na chirurgii nemáme tak čisto ako v nórskej michelinskej reštaurácii. Aj vo varení existujú „majstrovstvá sveta“ a „olympiáda“….
MICHELIN MILUJE SLOVINSKO
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…
Prečo na Slovensku stále nemáme michelinskú hviezdu… Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám…
NAŠE GUILTY PLEASURES /Q&A
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…
Vyprážanému syru by som sa nevysmieval… Ale na úvod čerstvý zážitok z Barcelony, boli sme v Enigme https://enigmaconcept.es/ NEXT? PEKLO V…
CÍTIM SA JAK TAKÁ FOAGRA /stoneónová Praha
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…
Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať…
NOMA A ALCHYMISTA /Kodaň
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…
Rasmus VI. a kodaňská karma. Náš Copenhagen Food Trip stál za to! Okrem bazovej wafle, tá bola fakt hnusná. Klopanie na…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Podgast by Čoje, Čarodejnícky expres, Rutina, ArtStory.