Kategórie: Umenie Komédia Spoločnosť a kultúra Jedlo Miesta a cestovanie
Tento podcast vychádza od 19. 1. 2024
Priemerná dĺžka epizódy je 36 minút
Epizódy

VER SVOJMU SOMELIÉROVI AKO ZUBÁROVI (ft. Tomáš Šajgal)
Aj to, že nezasahuješ do toho vína je veľký zásah. Sú to naturálne vína, pri ktorých ľudia majú zapamätané že…
Aj to, že nezasahuješ do toho vína je veľký zásah. Sú to naturálne vína, pri ktorých ľudia majú zapamätané že…

CHORVÁTSKE RYBY, MORAVSKÉ GASTRO A LIPTOVSKOJÁNSKE REŠTAURÁCIE
Otázkový špeciál. Ktorá z vytipovaný bratislavských „reštík“ vás sklamala a naopak ktorá nepopulárna pozitivne prekvapila? Aké ryby kupovať na trhu…
Otázkový špeciál. Ktorá z vytipovaný bratislavských „reštík“ vás sklamala a naopak ktorá nepopulárna pozitivne prekvapila? Aké ryby kupovať na trhu…

VONKU NA HOUSEBOATE SNEŽÍ A JA TAM BRÚSIM ŠPIKOVÉ KOSTI
Na kvalitnej stáži síce nezarobíš „money“, ale zarobíš si skúsenosti, ktoré sú v gastre neodmysliteľnou súčasťou. Je to dobrá investícia,…
Na kvalitnej stáži síce nezarobíš „money“, ale zarobíš si skúsenosti, ktoré sú v gastre neodmysliteľnou súčasťou. Je to dobrá investícia,…

SLOVENSKÉ KREVETY A.K.A. DRŽKY
Skvelý spôsob ako sa dostať do dobrého gastra, je napríklad food festival, ktorý sa spája s takouto neviazanosť, super atmošku,…
Skvelý spôsob ako sa dostať do dobrého gastra, je napríklad food festival, ktorý sa spája s takouto neviazanosť, super atmošku,…

FARMA VLČÍ MAK
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…
Že sú napríklad reštaurácie, ktoré si ešte stále zakladajú na tom, aby mali celý rok ponuku rovnakú a to znamená,…

NADČASOVÁ ŠUNKOVÁ ROLKA
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…
Vidíš… a zase je to naše jedlo, ktoré nemusí mať žiadny svoj názov… Že paprikáš, bryndzové halušky, alebo “Košická kapsa,…

RUDO UKÁZAL BANÁNIK
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….
Mišelinske bistrá v Chorvátsku sú drahšie ako „trojhviezda“ v Girone. Akonáhle máš hviezdu, tak tam tie ceny idú strašne vysoko….

DOBRÁ GEJŠA NIKDY NIE JE ZLÁ GEJŠA
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…
Človek drží červenú šálku v ruke a pozerá sa na dokument o tom, ako tá jeho káva, ktorú drží bola…

MARGARITA SE SOLÍ, PROTŘEPAT, NEMÍCHAT
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…
Správny ľad používa presne tak veľa reštaurácii, ako je počet reštaurácii v ktorých ťa pozdravia aj odzdravia. Keď predávaš coctail…
ŽRÚTI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Podcast plný fajnového jedla. Lebo jedlo...má byť zážitok.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie, Komédia, Spoločnosť a kultúra, Jedlo, Miesta a cestovanie.
ŽRÚTI je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, Vlhký štetec s Andrejom, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Čarodejnícky expres.