Carpaccio z teľacej hlavy aj vyprážané pivo. Praha je lacnejšia aj chutnejšia ako Bratislava. Gastronomicky hore, urbanisticky dole. Chcem ležať vo vani zasypaný kaprími hranolkami… NEXT? A teraz nebudú mať kuchárky v kantínach čo jesť!  https://open.spotify.com/episode/2o9XtSSgk1z9MoITmstPmw?si=8780ad3232224799 

PEKLO V PAPULI naživo! Príď na predvolebný guláš, ktorý v piatok 22. marca navaria chlapci z podcastu Peklo v Papuli v Hoteli Color. Okrem toho uvidíš najväčší chlieb na Slovensku a Tóno s Robom k nemu pripravia luxusné nátierky. Vstupenky na  www.zapotour.sk 

Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám dať odber  https://www.youtube.com/@ZAPOTV 

Produkcia @zruti.podcast by ZAPO @zapoofficial