Šéfredaktorky magazínov Dobré jedlo a Zdravie, Ema Pospíšilová Tekelyová a Lenka Dubašáková Štefánková, spojili svoje sily, aby zistili, aké jedlo pomáha proti rakovine, kedy vám klobása a čokoláda neublížia pri diéte a kedy si môžete dať pohárik po športe. V pravidelnom podcaste každý týždeň spovedajú odborníkov a špecialistov jednoduchou, zrozumiteľnou formou tak, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.

Epizódy

episode thumbnail

Pripravte si omeletu, nalejte pohár vína a znížte si cholesterol

V dnešnom podcaste sme sa rozprávali s internistkou Monikou Karlíkovou o vysokom aj nízkom cholesterole. Aké hodnoty sú v norme,…

V dnešnom podcaste sme sa rozprávali s internistkou Monikou Karlíkovou o vysokom aj nízkom cholesterole. Aké hodnoty sú v norme,…

episode thumbnail

Čo by sme mali večerať, aby sme neboli hladní a pritom nepribrali?

Dnes sme sa rozprávali s výživovou špecialistkou Zdenkou Havettovou o tom, čo by sme mali večerať, aby sme neboli hladní,…

Dnes sme sa rozprávali s výživovou špecialistkou Zdenkou Havettovou o tom, čo by sme mali večerať, aby sme neboli hladní,…