Epizódy
Slovenské krevety – E144 #foodtruck
Tóno je tím „držky“ a ja som tím „nedržky“. Síce si nič nezarobil, ale aspoň ti čas ubehol… Mal som…
Tóno je tím „držky“ a ja som tím „nedržky“. Síce si nič nezarobil, ale aspoň ti čas ubehol… Mal som…
Nákup len polož na rohož a choď preč – E143 #foodkuriér
Pri donáške som sa vysypal a skončil som v nemocnici s otrasom mozgu. Vodiči Audi a BMW sú najhorší na…
Pri donáške som sa vysypal a skončil som v nemocnici s otrasom mozgu. Vodiči Audi a BMW sú najhorší na…
Benzínové pagáče a dízlové štrúdle – E142 #gipsysteak
Cigánska – this is a Slovak burger. Langoš na AC/DC stál 13,50€. Ja dezert nebudem. Dobre, tak donesiem. Po Viedni…
Cigánska – this is a Slovak burger. Langoš na AC/DC stál 13,50€. Ja dezert nebudem. Dobre, tak donesiem. Po Viedni…
Kuchár – vyučený automechanik – E141 #videorecepty
Na strednej sa mi nechcelo chodiť do školy, tak som povedal, že idem zbierať ovocie do Francúzska, aby som finančne…
Na strednej sa mi nechcelo chodiť do školy, tak som povedal, že idem zbierať ovocie do Francúzska, aby som finančne…
Pozri, idú dva teľacie rezne – E140 #schnitzel
Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…
Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…
Kuchári nevedia, ako sa stoluje – E139 #hotelovka
Ak je dobre spravený rezeň, tak ho musíš vedieť vidličkou „rozpoliť“. Tóno sedel v Leopoldove 7 rokov. Zo 40 študentov…
Ak je dobre spravený rezeň, tak ho musíš vedieť vidličkou „rozpoliť“. Tóno sedel v Leopoldove 7 rokov. Zo 40 študentov…
Z kazajky do rondonu – E138 #sommelier
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…
Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…
Kuchári by nemali robiť dezerty – E137 feat. Veronika Bušová #dezerty
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…
Keď chcú pimpnúť dezertové menu, tak kuchárov posielajú za mnou na školenie.Mňa by na studenej kuchyni j*blo a kurz robenia…
Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…
Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, jauuu, PS: to bolelo, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo.