Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

O 11:00 sme otvorili a o 11:25 sme mali vypredané – E169
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…

Chodí k nám toľko ľudí, že nestíhame nakupovať – E168
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…

Mňa mrazí, keď je niečo k*rva dobré! – E167
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…

Mojim cieľom je navariť niečo na každom kontinente – E166
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…

Už si jedol holý, postojačky, v mrazáku? – E165
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…

Malinovky v gruzínskych reštauráciách sú pre mňa peklo – E164 feat. ČOJE
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…

Ako tringelt som dostal diamond pass na Arsenal Londýn – E163
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…

Vychlastali si vlastného admirála – E162
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…

Hostia u nás veľmi radi rozprávajú kuchárovi do jedla – E161
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.