Žiadne nebíčko v papuľke… Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 29. 9. 2021 info

Priemerná dĺžka epizódy je 36 minút

Epizódy

episode thumbnail

Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

episode thumbnail

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

episode thumbnail

Reštaurácia = biznis – E132

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

episode thumbnail

Jeseter a jedlá hlina – E131 #degustacka

Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza…

episode thumbnail

Hráškové guacamole – E130 #menucka

Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…

Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal…

episode thumbnail

Klebety z homára a strieborný papier – E129 #fightzkuchyne

V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….

V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….

episode thumbnail

Červené s colou – E128 #sommelier

Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…

Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…

PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia, Umenie, Voľný čas, Jedlo.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Zadná Lavica, Piatoček, Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo, VZŤAHY s.r.o..