Žiadne nebíčko v papuľke… Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 29. 9. 2021 info

Priemerná dĺžka epizódy je 37 minút

Epizódy

episode thumbnail

Kuchár – vyučený automechanik – E141 #videorecepty

Na strednej sa mi nechcelo chodiť do školy, tak som povedal, že idem zbierať ovocie do Francúzska, aby som finančne…

Na strednej sa mi nechcelo chodiť do školy, tak som povedal, že idem zbierať ovocie do Francúzska, aby som finančne…

episode thumbnail

Pozri, idú dva teľacie rezne – E140 #schnitzel

Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…

Reštaurácia, kde si počas obeda môžeš aj umyť auto a Strýco Filip mi v robote poškriabal plech. Tie kuracie nugetky…

episode thumbnail

Z kazajky do rondonu – E138 #sommelier

Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

Pracoval som v hoteli, ktorý bol predtým ústav pre mentálne zaostalých a s kolegami sa predbiehame, kto bude mať vyšší…

episode thumbnail

Rizotová ryža ku gulášu – E136 #Q&A

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

Kuchári nechcú pracovať ja mám veľký problém s jedlom, keď ho vidím. Keď ho nevidím, je všetko v poriadku. Ideme…

episode thumbnail

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky – E135 #holubkovelasagne

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000…

episode thumbnail

Reštaurácia = biznis – E132

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a…

PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia, Umenie, Jedlo.

PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Lužifčák podcast.