Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Už si jedol holý, postojačky, v mrazáku? – E165
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…

Malinovky v gruzínskych reštauráciách sú pre mňa peklo – E164 feat. ČOJE
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…

Ako tringelt som dostal diamond pass na Arsenal Londýn – E163
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…

Vychlastali si vlastného admirála – E162
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…

Hostia u nás veľmi radi rozprávajú kuchárovi do jedla – E161
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…

Otec chcel, aby som bol elektrikár, nie kuchár – E160 feat. @deni0c
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…

Glazúrované jablká s pečeňou – E159 feat. Kariéééris
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…

Kým sú klobásy, tak je všetko v pohode – E158 feat. chef_from_thewoods
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…

Teplý vopcháčik – E157
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.