Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Chleba vo vajci s džemom – E125 #vegeta
Už si si niekedy varil špagety vo vegetovej vode? Vegánskej Rame by som sa ja radšej vyhol. Ruské vajco bez chleba…
Už si si niekedy varil špagety vo vegetovej vode? Vegánskej Rame by som sa ja radšej vyhol. Ruské vajco bez chleba…

Hovädzie líčka medium – E124 #ponton
Namiesto rýb z Dunaja lovíme drevá. Mali sme požiadavku, že všetko jedlo má byť biele. Vietnamci majú omáčky v 5-litrových bandaskách….
Namiesto rýb z Dunaja lovíme drevá. Mali sme požiadavku, že všetko jedlo má byť biele. Vietnamci majú omáčky v 5-litrových bandaskách….

Tatarák s kečupom – E123 #rozokkazii
Roberto robil catering pre pani prezidentku. Máme kuchyňu v strede reštaurácie. Ak dáš hygienikovi počas kontroly najesť, tak je spokojný. Ja som…
Roberto robil catering pre pani prezidentku. Máme kuchyňu v strede reštaurácie. Ak dáš hygienikovi počas kontroly najesť, tak je spokojný. Ja som…

Bravčové krídielká – E122 #obsluhavkroksoch
V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine. Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za…
V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine. Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za…

Ako chutí medvedia masť – E121 #cesnakováčokoláda
Mali sme čas 5 a pol hodiny na prípravu 120 porcií, trojchodového menu. Ukrajinec mi vycedil vývar do umývadla a…
Mali sme čas 5 a pol hodiny na prípravu 120 porcií, trojchodového menu. Ukrajinec mi vycedil vývar do umývadla a…

A teraz nebudú mať kuchárky v kantínach čo jesť! – E120 #munch
Táhni zpátky do Brna! ;D Len v Bratislave sa k nám pripojilo už 100 podnikov. Roberto si zahral v seriáli. NEXT? NOMA…
Táhni zpátky do Brna! ;D Len v Bratislave sa k nám pripojilo už 100 podnikov. Roberto si zahral v seriáli. NEXT? NOMA…

Ko*otlíkový guláš – E119 #vietnamskabageta
Cheatday si môžeš dopriať viac krát za týždeň. Nedáme si tekutý kabátik? NEXT? STROM ŽIVOTA, ALKOHOL A PERLY V BAHRAJNE …
Cheatday si môžeš dopriať viac krát za týždeň. Nedáme si tekutý kabátik? NEXT? STROM ŽIVOTA, ALKOHOL A PERLY V BAHRAJNE …

Údený losos z mrkvy – E118 #vegan
Do chodidiel sa dá pribrať. Mal som waflu v tvare penisu. NEXT? Kry sa, zlato, bombardujú nás! https://open.spotify.com/episode/4QW1YOoSGHRWnIy4WE9vhD?si=s1Fb6wozRFuiAaSPVsUUnQ Tento týždeň…
Do chodidiel sa dá pribrať. Mal som waflu v tvare penisu. NEXT? Kry sa, zlato, bombardujú nás! https://open.spotify.com/episode/4QW1YOoSGHRWnIy4WE9vhD?si=s1Fb6wozRFuiAaSPVsUUnQ Tento týždeň…

Cappuccino bez mlieka – E117 #gastro
Ľudia v gastre robia často robotu, na ktorú nemajú a nikto nechce pracovať s nas*atým kolegom. Počas sviatkov doješ šalát…
Ľudia v gastre robia často robotu, na ktorú nemajú a nikto nechce pracovať s nas*atým kolegom. Počas sviatkov doješ šalát…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.