Epizódy
Lucia Huong z Phočkárne: Bun Bo Nam Bo nie je všade také populárne, ako v Bratislave
Lucia Thao Huong je Bratislavčanka, ktorá založila sieť Phočkáreň. Tou dostala vietnamské jedlo na nové miesta a k novým cieľovkám….
Lucia Thao Huong je Bratislavčanka, ktorá založila sieť Phočkáreň. Tou dostala vietnamské jedlo na nové miesta a k novým cieľovkám….
Matej “Selassie” Slažanský: Uvažoval som, že začnem nakrúcať foodblogerské videá z ciest
Matej “Selassie” Slažanský je zaslúžilý YouTuber z jednej z prvých (a asi aj najlepšej) generácie slovenských YouTuberov. Ak ho sledujete,…
Matej “Selassie” Slažanský je zaslúžilý YouTuber z jednej z prvých (a asi aj najlepšej) generácie slovenských YouTuberov. Ak ho sledujete,…
Špeciál s Kubom Lužinom: 10 najlepších bratislavských burgerov
Odkedy Čoje zostavuje rebríček najlepších bratislavských burgerov, dočkal sa už druhého update. Článok čítali už stovky tisíc čitateľov a každá…
Odkedy Čoje zostavuje rebríček najlepších bratislavských burgerov, dočkal sa už druhého update. Článok čítali už stovky tisíc čitateľov a každá…
Martin Miklošík z Bistronomy: Testovali sme, ako náš langoš zvládne donášku, ochutnali sme ho až po pol hodine
Martin Miklošík je šéfkuchár jednej z momentálne najlepších bratislavských podnikov Bistronomy. Vyrástol pod michelinským šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom v petržalskom Liviane,…
Martin Miklošík je šéfkuchár jednej z momentálne najlepších bratislavských podnikov Bistronomy. Vyrástol pod michelinským šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom v petržalskom Liviane,…
Veronika Cifrová Ostrihoňová: Neviem dobre variť, ale viem dobre jesť
Veronika Cifrová Ostrihoňová je známa slovenská moderátorka a youtuberka. Okrem moderovania v komerčných televíziách sa často venuje spoločensky zodpovedným témam…
Veronika Cifrová Ostrihoňová je známa slovenská moderátorka a youtuberka. Okrem moderovania v komerčných televíziách sa často venuje spoločensky zodpovedným témam…
Lukáš Hejlík: Keď chcem cudzinca zoznámiť s českým jedlom, vezmem ho na kulajdu
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Vianoce s Demotiváciom: Na štedrú večeru sa u nás vždy jedávali najlacnejšie rybie prsty
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Vojtech Vegh: Zero Waste varenie? Vňať mrkvy chutí výraznejšie než mrkva samotná
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Barbora z Le Miam: U nás doma pred Vianocami pečú iba babičky, slovenské koláče až tak neobľubujem
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižná revue, Rutina, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect.