Epizódy
Špeciál s Kubom Lužinom: 10 najlepších bratislavských burgerov
Odkedy Čoje zostavuje rebríček najlepších bratislavských burgerov, dočkal sa už druhého update. Článok čítali už stovky tisíc čitateľov a každá…
Odkedy Čoje zostavuje rebríček najlepších bratislavských burgerov, dočkal sa už druhého update. Článok čítali už stovky tisíc čitateľov a každá…
Martin Miklošík z Bistronomy: Testovali sme, ako náš langoš zvládne donášku, ochutnali sme ho až po pol hodine
Martin Miklošík je šéfkuchár jednej z momentálne najlepších bratislavských podnikov Bistronomy. Vyrástol pod michelinským šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom v petržalskom Liviane,…
Martin Miklošík je šéfkuchár jednej z momentálne najlepších bratislavských podnikov Bistronomy. Vyrástol pod michelinským šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom v petržalskom Liviane,…
Veronika Cifrová Ostrihoňová: Neviem dobre variť, ale viem dobre jesť
Veronika Cifrová Ostrihoňová je známa slovenská moderátorka a youtuberka. Okrem moderovania v komerčných televíziách sa často venuje spoločensky zodpovedným témam…
Veronika Cifrová Ostrihoňová je známa slovenská moderátorka a youtuberka. Okrem moderovania v komerčných televíziách sa často venuje spoločensky zodpovedným témam…
Lukáš Hejlík: Keď chcem cudzinca zoznámiť s českým jedlom, vezmem ho na kulajdu
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu…
Vianoce s Demotiváciom: Na štedrú večeru sa u nás vždy jedávali najlacnejšie rybie prsty
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí…
Vojtech Vegh: Zero Waste varenie? Vňať mrkvy chutí výraznejšie než mrkva samotná
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových…
Barbora z Le Miam: U nás doma pred Vianocami pečú iba babičky, slovenské koláče až tak neobľubujem
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a…
Bratislava Whisky Club: Japonská whisky chytila vlnu popularity, ľudia ju vykúpili a teraz sa minuli zásoby
Bratislava Whisky Club je whisky nadšenec Andrej, jeho Instagram je úžasná zbierka týchto tradičných nápojov doslova z celého sveta. Na…
Bratislava Whisky Club je whisky nadšenec Andrej, jeho Instagram je úžasná zbierka týchto tradičných nápojov doslova z celého sveta. Na…
Simona zo Silných rečí: Koložvárska kapusta? To musíš jesť, aby si o tom dokázal nerozprávať
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Simona je známa slovenská stand-up komička. O jej úspechu najlepšie svedčí, že dnes už stačí povedať meno Simona a väčšine…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect, Čarodejnícky expres.