Epizódy

Milan Junior Zimnýkoval: Po polievkovej lyžici štipľavého v Mexiku som schudol 25 kíl a zničil si mikroflóru
Milan Junior Zimnýkoval je osobnosť rádia aj televízie. Moderoval aj šouky týkajúce sa varenia, no čo je ešte lepšie, založil…
Milan Junior Zimnýkoval je osobnosť rádia aj televízie. Moderoval aj šouky týkajúce sa varenia, no čo je ešte lepšie, založil…

Robert z Doll Fin: Poke je parížsky šalát Havaja
Robert Glatz je majiteľ Doll Fin Poke, v ktorom predáva v podstate rybací šalát s ryžou. Napriek tomu má bohaté…
Robert Glatz je majiteľ Doll Fin Poke, v ktorom predáva v podstate rybací šalát s ryžou. Napriek tomu má bohaté…

Valentina Kasper Rosputinská: Naturálni vinári nie sú iba pankáči, ktorí dopredu nevedia, aké víno im vyjde
Valentina Kasper Rosputinská sa roky pohybuje v oblasti biznisu, inovácií a startupov. Popri tom organizuje Humbuk, čo je pravidelný pop-up…
Valentina Kasper Rosputinská sa roky pohybuje v oblasti biznisu, inovácií a startupov. Popri tom organizuje Humbuk, čo je pravidelný pop-up…

Chef Peter Duranský: Som OK s bryndzovými haluškami ako národným jedlom, no trochu by som ich odľahčil
Peter Duranský je prvý slovenský michelinský chef a po dlhom čase aj prvý slovenský reprezentant na kulinárskych majstrovstvách Európy Bocuse…
Peter Duranský je prvý slovenský michelinský chef a po dlhom čase aj prvý slovenský reprezentant na kulinárskych majstrovstvách Európy Bocuse…

Šimon Smrtič z Kaliforňana a Spice Guys: Burger zabalený 10 minút v alobalovom papieri je lepší než čerstvý do ruky
Šimon Smrtič rozbehol úspešný bratislavský bowlový gastrokoncept pre široké masy Kaliforňan a po ňom ešte aj oveľa menší projekt pre…
Šimon Smrtič rozbehol úspešný bratislavský bowlový gastrokoncept pre široké masy Kaliforňan a po ňom ešte aj oveľa menší projekt pre…

Lucia a Matej z Lucette: Všetky makarónky robíme my dvaja ručne, bežne spolu 6 hodín neprehovoríme
Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú…
Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú…

Jakub Ptačin z Bistra 24: Vyprážanú tlačenku robíme ako WTF jedlo, o ktorom sa má hovoriť
Jakub Ptačin je dizajnér, veľvyslanec Oravy v Bratislave a budúci prezident Slovenska. Okrem svojich aktivít v dizajne, marketingu a turistickom…
Jakub Ptačin je dizajnér, veľvyslanec Oravy v Bratislave a budúci prezident Slovenska. Okrem svojich aktivít v dizajne, marketingu a turistickom…

Khairieh a Hasan z Bistra Arabeska: Arabské stolovanie je ako slovenská babka, nikdy nesmieš mať prázdny tanier a dosť
Podgast je späť aj v roku 2022! V prvej epizóde novej sezóny sa venuje kuchyni, ktorá je na Slovensku síce…
Podgast je späť aj v roku 2022! V prvej epizóde novej sezóny sa venuje kuchyni, ktorá je na Slovensku síce…

Expl0ited: Kapustnicu s (vypočuj si) podľa Čojeho receptu určite odporučím rodine
Explo v Podgaste zaspomínal na to, čo všetko s jedlom zažil “prvýkrát”. Počas rozprávania si dokonca spomenul aj na niekoľko…
Explo v Podgaste zaspomínal na to, čo všetko s jedlom zažil “prvýkrát”. Počas rozprávania si dokonca spomenul aj na niekoľko…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Čarodejnícky expres, Rutina, Bělovlasý podcast.