Epizódy
Chef Peter Duranský: Som OK s bryndzovými haluškami ako národným jedlom, no trochu by som ich odľahčil
Peter Duranský je prvý slovenský michelinský chef a po dlhom čase aj prvý slovenský reprezentant na kulinárskych majstrovstvách Európy Bocuse…
Peter Duranský je prvý slovenský michelinský chef a po dlhom čase aj prvý slovenský reprezentant na kulinárskych majstrovstvách Európy Bocuse…
Šimon Smrtič z Kaliforňana a Spice Guys: Burger zabalený 10 minút v alobalovom papieri je lepší než čerstvý do ruky
Šimon Smrtič rozbehol úspešný bratislavský bowlový gastrokoncept pre široké masy Kaliforňan a po ňom ešte aj oveľa menší projekt pre…
Šimon Smrtič rozbehol úspešný bratislavský bowlový gastrokoncept pre široké masy Kaliforňan a po ňom ešte aj oveľa menší projekt pre…
Lucia a Matej z Lucette: Všetky makarónky robíme my dvaja ručne, bežne spolu 6 hodín neprehovoríme
Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú…
Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú…
Jakub Ptačin z Bistra 24: Vyprážanú tlačenku robíme ako WTF jedlo, o ktorom sa má hovoriť
Jakub Ptačin je dizajnér, veľvyslanec Oravy v Bratislave a budúci prezident Slovenska. Okrem svojich aktivít v dizajne, marketingu a turistickom…
Jakub Ptačin je dizajnér, veľvyslanec Oravy v Bratislave a budúci prezident Slovenska. Okrem svojich aktivít v dizajne, marketingu a turistickom…
Khairieh a Hasan z Bistra Arabeska: Arabské stolovanie je ako slovenská babka, nikdy nesmieš mať prázdny tanier a dosť
Podgast je späť aj v roku 2022! V prvej epizóde novej sezóny sa venuje kuchyni, ktorá je na Slovensku síce…
Podgast je späť aj v roku 2022! V prvej epizóde novej sezóny sa venuje kuchyni, ktorá je na Slovensku síce…
Expl0ited: Kapustnicu s (vypočuj si) podľa Čojeho receptu určite odporučím rodine
Explo v Podgaste zaspomínal na to, čo všetko s jedlom zažil “prvýkrát”. Počas rozprávania si dokonca spomenul aj na niekoľko…
Explo v Podgaste zaspomínal na to, čo všetko s jedlom zažil “prvýkrát”. Počas rozprávania si dokonca spomenul aj na niekoľko…
Jaroslav Žídek: V Dubaji sme varili bryndzové halušky s espumou, no museli sme sa vrátiť ku klasike
Jaroslav Žídek je najznámejší a najoceňovanejší šéfkuchár pôsobiaci na Slovensku. Aj keď svoje skúsenosti pôvodne zbieral v Škandinávii, Británii, Španielsku…
Jaroslav Žídek je najznámejší a najoceňovanejší šéfkuchár pôsobiaci na Slovensku. Aj keď svoje skúsenosti pôvodne zbieral v Škandinávii, Británii, Španielsku…
Pán Tymián: Nikdy som sa nenajedol dobre v reštaurácii, ktorá je prvá na Tripadvisore
Pán Tymián je foodblogger, ktorý na rozdiel od Čojeho vie aj variť, veľa varí a svoje nápadité recepty zdieľa na…
Pán Tymián je foodblogger, ktorý na rozdiel od Čojeho vie aj variť, veľa varí a svoje nápadité recepty zdieľa na…
Dominika Sakmárová: V Kórei sú veľmi populárne české reštaurácie s rezňami, bôčikmi a kolenami
Dominika Sakmárová je sinologička, autorka a blogerka, ktorú sme si na internete obľúbili vďaka jej zaujímavým postrehom o živote v…
Dominika Sakmárová je sinologička, autorka a blogerka, ktorú sme si na internete obľúbili vďaka jej zaujímavým postrehom o živote v…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí Podgast by Čoje. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect, Čarodejnícky expres.