Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Glazúrované jablká s pečeňou – E159 feat. Kariéééris
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…

Kým sú klobásy, tak je všetko v pohode – E158 feat. chef_from_thewoods
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…

Teplý vopcháčik – E157
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…

Dievčatá, nepíšte, som zaneprázdnený varením – E156 feat. Šimon Kán
Varím 1 rok a pri jedle, ktoré by trvalo spraviť 4 hodiny, ja ťahám doma v kuchyni 12-ku. Občas mám…
Varím 1 rok a pri jedle, ktoré by trvalo spraviť 4 hodiny, ja ťahám doma v kuchyni 12-ku. Občas mám…

13 rokov v bufete – E155 feat. Martinka_Mrc
Zubaté kura a nutella s lokšou. Robím v gastre celý život, ale nikdy som nevstávala o 6ej ráno. Moja obľúbená…
Zubaté kura a nutella s lokšou. Robím v gastre celý život, ale nikdy som nevstávala o 6ej ráno. Moja obľúbená…

Kričím jedine po čašníkoch – E154 feat. Peter Medveď
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…

Kto si ne*onil na záchode počas služby, nebol dosť dlho v robote – E153 feat. Kubo Lužina
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…

Kuchári potrebujú, aby na nich niekto kričal – E152 feat. @emakchef
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……

Dezert s vôňou knihy – E151
Keď ma šéf nepustí na akciu, tak odtiaľ odídem. Vtedy boli chladničky, ale málo.Ide si Tóno do Turecka nastreliť vlasy?…
Keď ma šéf nepustí na akciu, tak odtiaľ odídem. Vtedy boli chladničky, ale málo.Ide si Tóno do Turecka nastreliť vlasy?…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.